mimo mesto....rejchy píše:A spotřeba u turba je taky nesmysl,16-25L naprosto běžně

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
mimo mesto....rejchy píše:A spotřeba u turba je taky nesmysl,16-25L naprosto běžně
neni rec o spotrebe (jako pisou kluci), to je ten "nejmensi" vydaj. Ale presne jak pise nekdo pode mnou porsche prosek je dukaz + muj kamarad to presne tohle mel, nechaval tam delat 2x klimatizaci, protoze ty ucni/kluci nevedeli co maj udelat aby to chladilo, oprava cca 150t. beznej servis okolo 40t. (pocitej s tim, ze sem tam neco na podvozku atd...nekupujes nove auto). Takze to je dulezite si rozmyslet.cuisine píše:servis ? co tím myslíš??? mám land cruiser, tam se jen mění olej a maže kardan
))
čumím za kolik se teď dá pořídit takový krasavec ... ale asi bych ztroskotal na tom servisu
cuisine píše:DOEMIXX+Rudi+....
dík za info ... tak jak to tu čtu, tak bych dopadl jako klasický čecháček, že sice bych měl káru, s mojím nájezdem km bych i provoz ufinancoval, ale normální servis za 40 a kdyby se něco podělalo tak to bych asi nedal bez finanční sebevraždy a auto by se změnilo v neservisovný pekáč ... navíc první rodinná konzultace skončila dřív než pořádně začala s tím, že něco tak hnusnýho na dvorek nesmí ...tak mám dořešeno ...
Vim presne kde je to foceny, mozna i podezreni ci by to mohlo bejt(docela fajnsmekr na auta), ale nikdy jsem to tu nevidel.Vis jak dlouho uz je na prodej?Vavris.cz píše:http://www.sportovnivozy.cz/25438-bmw-z ... -prostejov
kupte si to někdo - mě už z toho bolí oči, jak na to furt čumim
Mě to naučil Bio, když si dával ajs týbiohazard píše:mě tak vychovala ulice