Ted kdyz to vidim a je to i Praha 10, tak u nas v Uhrinevsi na kruhaci vzdy jezdi takovy kreten s blondatou pipkou a musi ji vzdy ukazat jak dela resp. nedela boky, on je to tam takovy oblibeny kruhac pro takove dementy, jsem rikal az to tam zrusi, a ze uz mel parkrat na male, tak se mu pujdu jeste vysmat do "gesichtu"
Jinak trocha kitu a vyklepat a jak nove a bude to "nevídaný stav" po prvním majiteli a se serviskou jako 80% vsech aut
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Můj názor je ten, že si mi vcelku líbí a je to jediná slušná na prodej zde.
Nicméně ten levý zadní bok, podle fotek to vypadá jak stříkáno sprejem a převodovka z 1.6 gti a jiné brzdy mě nepoteší...a napráva z 306
50 litrů...kdoví jestli je to málo, akorát nebo hodně Cena se mi moc nelíbí...
Vim totiz, ze nekdo v okoli shanel hezkou 205 1.9GTI, ale slusna a zachovala nikde neni, tak jsem rikal at se podiva po 309 1.9GTI a nahodou jsem nasel totok, ale presne jak pises, taky me zarazi tech veci, ktere tam nepatri, ale fakt jen ze zvedavosti jsem se podival na mobile.de a ty ceny jsou masakr a hlavne i tam jich je opravdu strasne malo, coz me prekvapilo, proste takovyh aut je uz mraky rozstreleno, to je asi jako, jak jsem si rekl, ze casem poridit az se mi veci trosku ustali, tak jako auto pro radost moje srdcovku Swift GTi MK2 nebo MK3, ale nikde nic v originalnim stavu.
16ventilů není mnoho...navíc od roku 93 měli už "jen" 108 Kw díky katu...
...jinak je to dobrá pila...četl sem že z 80-120 na trojku to zrychluje jako M3 E30 a Sierra Cosworth.
šede strop, víc ani prd, možná do kila, když to bude sedět barvou, introšem a rokem 2007 tady by k ní byli i za levno pejpry, takže za kilo i s prací doma 350Z
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi pamatujes, jak to mel nekdo na Agipu toho mergla? Vim jak nam to tam ukazoval, je to petelice Snad nejaky Tommyho kamarad, mel na tom ty AMG kola, ty plny
Berry píše:Rudi pamatujes, jak to mel nekdo na Agipu toho mergla? Vim jak nam to tam ukazoval, je to petelice Snad nejaky Tommyho kamarad, mel na tom ty AMG kola, ty plny
do dneška si jí vybavuju, hlavně ten neskutečnej lauf, co vydával
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
By se normálně vyplatilo sehnat nějaký "kámoše" co umí "auta na díly" a dávat to do pořádku
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jinak teda koukam, jak pribyva rozstrelenych 350Z , cim vic je to dostupny nekterym blbeckum , ale tak oni se treba takovy dementi vymlati na silni sami, hlavne at neohrozuji ty okolo.
EDIT by Berry: Sovo, diky za upozorneni,tak inzerat smazan, ale pripominku k urcitym lidem si neodpustim, viz text výše
Berry: Cca co tak koukám tak cena tady tech mustangů je kolem cca 150tis jak kdy no... Já nevím mě se osobně se líbí spíše tento model 1999-2004, ale ty novější zas moc nemusím v tom už jezdí moc frajírků co si třeba na to auto ani nevidělali... prostě 100lidí 100chutí Tady ten je celkem můj sen