Tak samozřejmě to potřeba neni, jen jsem tim chtěl poukázat na to, že tohle auto vzniklo v zásadě jen kvůli homologaci rally speciálu, jehož "úspěchy" jsem odcitoval vejš, proto nějak nechápu tu auru nadauta. Status ikony chápu třeba u Audi Quattro, který "prestiž" získalo právě kvůli úspěchům v rally, ale tenhle sunník byl prostě massive fail a když si někdo dovolí napsat, že mu cena přijde přestřelená, tak má Lukinho blbý kecy o trefách do hlavy...Starlet píše:Tak ona ta krabice je uctívaná i mimo TF (tak trochu)![]()
BTW, odkdy je potřeba vyhrát nějaký rally, aby auto bylo ikonou??
Celkem demagogie... Pokud mě nešálí paměť, golfy a prasáty nikdy neměly velkolepé ambice ovládnout závody jakýhokoliv typu, ale jsou zamýšlený jako děvečky pro všechno, v čemž v žádný generaci nezklamaly a jsou "uctívaný" oprávněně, i když se půlka fóra může vzteknout.BIGPAPA píše:tak to golfy, passaty a pod musejí mít velmi kvalitní rallye karieru když po nich každej tak touží
Končím s OT, tady je moje přestava, jak utratit stejnou částku za zajímavější auto v inzerátu, ale každému, co jeho jest: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
Mimochodem ten interiér je úžasná úchylárna: