http://auto.bazos.cz/inzerat/28548128/O ... lacena.php" onclick="window.open(this.href);return false;
prodaval sem ji takhle no

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

vim o jednych k prodejiSova píše:co to je za kola?
Mr.Bean píše:Taky bych to nazval leda tuzeřinou... Speedster je původně auto pro jízdní zážitky, ale majitel to měl očividně spíš na frajeřinu. Nechtěl bych to ani se slevou za rozbitý dveře.
Gooder píše:Neřekl bych, že to vypadá tak hrozně. Možná by stačilo dát jiná kola a hned to bude vypadat lépe
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec

tak lancer uz je zadany! zas mi to uteklo pod rukama
sakra, toho byhc taky koupil, mel jsem ho v dost horsim stavu, skoncil na vrakaci (ne po bouracce, ale fakt v hroznym stavu), to auto bych si koupil zasMotor píše:tak lancer uz je zadany! zas mi to uteklo pod rukama
No hlavně tenhle lancer co rok to mění majitele. Takže bych to zas tak světle neviděl, minulej rok se to prodávalo za 12 klacků (přesně tohle auto) s tím, že tam jsou v hajzlu obě nápravyAlesiBoss píše:sakra, toho byhc taky koupil, mel jsem ho v dost horsim stavu, skoncil na vrakaci (ne po bouracce, ale fakt v hroznym stavu), to auto bych si koupil zasMotor píše:tak lancer uz je zadany! zas mi to uteklo pod rukama