Aditiva

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Matias

Aditiva

Příspěvek od Matias »

Ahoj všichni,
chtěl jsem se zeptat jaké máte názory na aditiva do paliva. Jedná se mi o aditivum na čištění ventilů a vstřiků. estli to má smysl, nebo či to jsou vyhozené peníze. V případě, že ano, tak jestli bych podobného efektu čištění dosáhl natankováním Shell V- Power 100 oct.
Motor 1.3 50Kw MPI, Felina. Jedná se mi o to, že mi to čas od času špatně startuje, jako byna dva, tři válce, :cry: ale po přidání plynu je to v pohodě. Může to být zapalovací lišta, ale také vstřiky.
Děkuji

Beaver

Re: Aditiva

Příspěvek od Beaver »

Matias píše:...Jedná se mi o to, že mi to čas od času špatně startuje, jako byna dva, tři válce, :cry: ale po přidání plynu je to v pohodě...
Svíčky, kabely ke svíčkám, případně rozdělovač. Alespoň je to můj názor. Začal bych kontrolou svíček, je to nejlevnější.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jenom k těmhle sračkám do paliva. Jezdim cliem benzínovym 1,4 16v. Vyměnil sem vzducháč, vyměnil sem svíčky za densa iridium power, udělali se rozvody, olej a pořád to nějak moc nejelo. Z 80ti na pětku akcelerace nulová a motor divně cvakal. V renaultu mi řekli to jsou vstřiky, s tim jezděte a kuptě něco na čištění vstřiků. koupil sem nejdřív na ventily (neplatil sem to tak sem to chtěl zkusit), psali že to zabere ale až asi po 500km nebo tak nějak, pak sem tam nalil to na vstřiky, tam myslim bylo taky že to zabere až dýl. Pak sem s tim jel větší štreku asi 2000km během asi tří dnů a někde v půlce mi teprve došlo že to najednou citelně na pětku zabírá i v 80ti a auto opravdu výrazně ožilo. Jestli to bylo díky tomu ale netušim :D
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Nejlepsi je vstriky vyndat a nechat vycistit ultrazvukem a jsou jak nove.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jak říkám nebylo to moje takže jsem to ani neplatil, bylo mi to jedno že sem to tam nalil. Ale kolik zhruba stojí vyčistit vstřiky?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“