Moderátor: Idaho
No nejsou to origo. Mám tam - http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=41820 Hledal tam nějaký (E)čko a to tam bylo tak to schválil.New_Zulu píše:za technické nezpůsobilosti se body nedávají, naštěstí...tu honičku asi nechaly být..přeci jenom si nemohl vědět že jdou zrovna po tobě a chtěl si uhnout žejo?) Co máš se světly?
No takhle. Ja jsem v tu chvíli tak nějak nevěděl co dřív a nechtěl jsem vyloženě ujíždět protože jsem byl na konci města a tam vedla jen jedna cesta ven do druheho města přez serpentýny a to už by si třeba mohli na mě pozvat kamarády z druhého města co by si tam na mě počkali. Tak jsem jel kousek po rovince která se stačela trochu takže jsem myslel že mě neuvidí kam zahnu, ale na potvoru jsem zrovna zahnul na blbou stranu kde byla cesta plná prachu a štěrku a ten se zvedl a to si myslím že mě asi prozradilo. Jinak měli fóbiuRitchma píše:To si asi šlápnul hodně málo. Nebo co měli oni za auto? To asi nebyla klasika filcka co?
No navíc hnát se městem by taky nebylo moc nejlepší, srazit někoho na útěku by bylo na basu. No nedopadlo to naštěstí až tak hrozně. Zaplatím si pokutku, body mi zůstanou všechny a jezdím dálRitchma píše:No kruci to bych autu šlápnul na krk a fábie by mě už v životě neviděla. Já sem jednou jel hodně rychle z výjezdu z dálnice, taková ta klasika klopený úplně točitý dolu a tam sem se napojoval na další sjezd a tam se má dát přednost, jel sem asi 80kmh a střihnul sem to kousek před fízli a pořád sem jel rychlejc a jel sem dál (oni ve filcce), chvíli nic pak vidim maják, ale nevim jel sem pořád rychlejc a už sem je neviděl tak nevim![]()
Možná jeli někam jinam nebo spíš nejeli za mnou a měli něco jinýho ale je taky klidně možný že mě prostě nestačili
Henges píše:![]()
no mě to tak ale v tu chvíli zábavné nepřišlo, ale když o tom tak uvažuju jak ty to píšeš tak to zní dobře. Ale bohužel jsem nemohl dát restart ani vypnout gamesu