Body info

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Henges

Body info

Příspěvek od Henges »

Dnes jsem měl takovou příhodu s policii ČR. Jedu si městem a najednou proti mě vyjeli. Já jako milovník světýlek jsem hned vypnul zaplé neony. Projeli kolem mě a dobrý. Jenže já vůl jsem je hned kousek co projeli zase zapnul a oni to uviděli. Byl jsem už najetý v zátáčce a asi 50metrů od nich když se začali otáčet a pustili maják. Nevím co ve mě hrklo ale asi ze strachu z bodů jsem šlápl na plyn. Neviděl jsem to jako težký honičky ale myslel jsem že prostě ujedu kousek pak zahnu a zase a prostě se jen schovám a využiju menší náskok :roll: Ale bohužel :( Možná mě viděli nebo možná mě prozradila debilní prašná cesta! :twisted: No... Vylezli a samozrejmě s pěknou na mě nešli. Nelíbil jse jim výfuk se sklonem nahoru, světla teda prošli a udělili mi pokutu 1500kč za ten výfuk, ujíždění a neony. Prý by to mohli být i 2000kč ale že to nechají za 1500kč. Neřekli mi ale vubec nic o bodech. Dostanu nějaký nebo to bude jen ta pokuta??? :? No každopádně příště doufám že mě už nerupne v palici a nebudu ujíždět!!!
B16A2 - Black samurai

New_Zulu
Kontaktovat uživatele:

Re: Body info

Příspěvek od New_Zulu »

za technické nezpůsobilosti se body nedávají, naštěstí...tu honičku asi nechaly být..přeci jenom si nemohl vědět že jdou zrovna po tobě a chtěl si uhnout žejo? :-)) Co máš se světly?
Honda Civic 5D 6g. 1.6i ES "Angličan" :-)

Henges

Příspěvek od Henges »

New_Zulu píše:za technické nezpůsobilosti se body nedávají, naštěstí...tu honičku asi nechaly být..přeci jenom si nemohl vědět že jdou zrovna po tobě a chtěl si uhnout žejo? :-)) Co máš se světly?
No nejsou to origo. Mám tam - http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=41820 Hledal tam nějaký (E)čko a to tam bylo tak to schválil.
Tak to jsem rád že to ještě dopadlo takhle :roll:
B16A2 - Black samurai

New_Zulu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od New_Zulu »

jj na světlech by českej atest hledal marně...to by pro všechny ty atesty nebyla vidět činná plocha světla :-)))
Honda Civic 5D 6g. 1.6i ES "Angličan" :-)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To si asi šlápnul hodně málo. Nebo co měli oni za auto? To asi nebyla klasika filcka co?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Henges

Příspěvek od Henges »

Ritchma píše:To si asi šlápnul hodně málo. Nebo co měli oni za auto? To asi nebyla klasika filcka co?
No takhle. Ja jsem v tu chvíli tak nějak nevěděl co dřív a nechtěl jsem vyloženě ujíždět protože jsem byl na konci města a tam vedla jen jedna cesta ven do druheho města přez serpentýny a to už by si třeba mohli na mě pozvat kamarády z druhého města co by si tam na mě počkali. Tak jsem jel kousek po rovince která se stačela trochu takže jsem myslel že mě neuvidí kam zahnu, ale na potvoru jsem zrovna zahnul na blbou stranu kde byla cesta plná prachu a štěrku a ten se zvedl a to si myslím že mě asi prozradilo. Jinak měli fóbiu :twisted:
B16A2 - Black samurai

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No kruci to bych autu šlápnul na krk a fábie by mě už v životě neviděla. Já sem jednou jel hodně rychle z výjezdu z dálnice, taková ta klasika klopený úplně točitý dolu a tam sem se napojoval na další sjezd a tam se má dát přednost, jel sem asi 80kmh a střihnul sem to kousek před fízli a pořád sem jel rychlejc a jel sem dál (oni ve filcce), chvíli nic pak vidim maják, ale nevim jel sem pořád rychlejc a už sem je neviděl tak nevim :lol:
Možná jeli někam jinam nebo spíš nejeli za mnou a měli něco jinýho ale je taky klidně možný že mě prostě nestačili
Function > Form

Henges

Příspěvek od Henges »

Ritchma píše:No kruci to bych autu šlápnul na krk a fábie by mě už v životě neviděla. Já sem jednou jel hodně rychle z výjezdu z dálnice, taková ta klasika klopený úplně točitý dolu a tam sem se napojoval na další sjezd a tam se má dát přednost, jel sem asi 80kmh a střihnul sem to kousek před fízli a pořád sem jel rychlejc a jel sem dál (oni ve filcce), chvíli nic pak vidim maják, ale nevim jel sem pořád rychlejc a už sem je neviděl tak nevim :lol:
Možná jeli někam jinam nebo spíš nejeli za mnou a měli něco jinýho ale je taky klidně možný že mě prostě nestačili
No navíc hnát se městem by taky nebylo moc nejlepší, srazit někoho na útěku by bylo na basu. No nedopadlo to naštěstí až tak hrozně. Zaplatím si pokutku, body mi zůstanou všechny a jezdím dál :wink:
B16A2 - Black samurai

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jj to jo u mě to bylo už pak vlastně na dálnici. Ale tak neštěstí si nedostal tak velkou pokutu
Function > Form

Henges

Příspěvek od Henges »

No taky myslím že 1500 na dnešní dobu ještě jde :roll: No tak doufám že to bylo naposled co mě vyhmátli!!!
B16A2 - Black samurai

CAD

Příspěvek od CAD »

Me minuly tyden taky vyhmatli kdyz jsem jel do vedlejsi vesnice (3km) neco koupit a nemel jsem u sebe vubec zadny doklady. Napsali si SPZ a cislo karoserie a ukecal jsem je, ze si pro doklady dojedu at pockaj. Kdyz jsem se vratil tak tam nebyli. Asi se lekli a ujeli. Delali na me BUBUBU. Mel jsem stesti, protoze mam na Skodovce propadlej plyn a motor z Favorita.

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

No takhle. Ja jsem v tu chvíli tak nějak nevěděl co dřív a nechtěl jsem vyloženě ujíždět protože jsem byl na konci města a tam vedla jen jedna cesta ven do druheho města přez serpentýny a to už by si třeba mohli na mě pozvat kamarády z druhého města co by si tam na mě počkali. Tak jsem jel kousek po rovince která se stačela trochu takže jsem myslel že mě neuvidí kam zahnu, ale na potvoru jsem zrovna zahnul na blbou stranu kde byla cesta plná prachu a štěrku a ten se zvedl a to si myslím že mě asi prozradilo. Jinak měli fóbiu :twisted:[/quote] ty jo tohle vypraveni mi pripada jak kdyby si hral NFS undeground - ala serpentiny mezi mestama a cajti v zadech :)
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Henges

Příspěvek od Henges »

:D :D no mě to tak ale v tu chvíli zábavné nepřišlo, ale když o tom tak uvažuju jak ty to píšeš tak to zní dobře. Ale bohužel jsem nemohl dát restart ani vypnout gamesu :D
B16A2 - Black samurai

Alesek_X
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesek_X »

Henges píše::D :D no mě to tak ale v tu chvíli zábavné nepřišlo, ale když o tom tak uvažuju jak ty to píšeš tak to zní dobře. Ale bohužel jsem nemohl dát restart ani vypnout gamesu :D

:lol: :lol:
Malá 106, co má lvíčka ve znaku.

Peugeot 106 1.0 33Kw - Smutně kouká na Jejího nástupce.

Peugeot 106 XS 1,6 8V 65Kw - Utěšuje a hlídá malé lvíče.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“