Vcera jsem to checkoval ... a abych rekl pravdu, od te doby co mam naporove sani, tak je jak hovado..., zevnitr byl filtr nastesti uplne cisty, bez necistot , nebo prachu...
dikez Milhauzz
Moderátor: Idaho
jakým olejem napouštíte uni filtry ??I.C. píše:Jezis neee ... vyprat v mydlove vode (v rukach), pak pod tekouci vodou dukladne proplachnout a nechat uschnout. Po uschnuti napustit tim olejem.Zemi píše:Asi jsem trubka, ale jak vyprat... Jako v pracce...
Buď si koupíš drahej od KN,JR či jinejch výrobců nebo ti stačí silikonový olej ve spray,ten najdeš v garáži zadačoIdaho píše:jakým olejem napouštíte uni filtry ??I.C. píše:Jezis neee ... vyprat v mydlove vode (v rukach), pak pod tekouci vodou dukladne proplachnout a nechat uschnout. Po uschnuti napustit tim olejem.Zemi píše:Asi jsem trubka, ale jak vyprat... Jako v pracce...
Mel by se cistit podle toho, jak moc se zasira. Zalezi hodne na tom, kde ho ma kdo umistenej. Ti, co to maji dole u zeme, v podbehu a podobne, cistej casteji nez ti, co ho maji nekde v motorovym prostoru. Taky zalezi na tom, jestli to auto jezdi nekde na Sumave nebo v Tatrach, nebo v Ostrave ci v Prazefrankie píše:měl by se čistit po 8 tis. km
Nechci se hádat, ale co si pamatuju tak se má prát v tech. benzinuI.C. píše:Jezis neee ... vyprat v mydlove vode (v rukach), pak pod tekouci vodou dukladne proplachnout a nechat uschnout. Po uschnuti napustit tim olejem.Zemi píše:Asi jsem trubka, ale jak vyprat... Jako v pracce...
No myslim ze I.C. je pomerne zkusenej takze ja se priklanim k jeho nazoru. Filtr sundat rucne proprat (jemne!) v mydlove (popripade jarove) vode a opatrne proplachnout pod vodovodem (lehce dlani smerovat proud vody). No a potom to napustit origos olejem (od jakykoliv firmy ale na filtry). Myslim ze tenhle postup je OK ne?I.C. píše:Jednoduse ... v cemkoliv co rozpousti spinu a mastnotu.Milhauzz píše:amogh: ok....ale v cem tedy prat? uz tu mame dva zcela odlisne nazory !!!