felicia - vrzání / praskání v řízení u jednoho kola
Moderátor: Idaho
felicia - vrzání / praskání v řízení u jednoho kola
Zdar,
při vyjíždění z řady aut jsem zjistil praskání / vrzání od pravého předního kola. Zvuk vzniká hlavně při točení do většího rejdu (levého i pravého) na místě nebo při nízkých rychlostech (kde je logicky řízení víc namáháno). Pokud je už "zatočeno", tak to začne dělat jen na horším porchu - tráva, štěrk... a nebo pokud "zahoupte" autem, že zatlačíte na haubnu rukama.
Tlumiče mám nový asi 3 týdny - buď se nějak uvonil nebo je špatný. A nebo je to ještě v něčem jiném? Zítra to vezu tomu maníkovi, co dělal ty tlumiče na poten. reklamaci, tak bych rád zhruba věděl, čím to může být...
Kotouče a destičky jsou taky jen několik měsíců starý.
Jde o krátkou felicii 1,3.
Předem díky za nějaké rady
při vyjíždění z řady aut jsem zjistil praskání / vrzání od pravého předního kola. Zvuk vzniká hlavně při točení do většího rejdu (levého i pravého) na místě nebo při nízkých rychlostech (kde je logicky řízení víc namáháno). Pokud je už "zatočeno", tak to začne dělat jen na horším porchu - tráva, štěrk... a nebo pokud "zahoupte" autem, že zatlačíte na haubnu rukama.
Tlumiče mám nový asi 3 týdny - buď se nějak uvonil nebo je špatný. A nebo je to ještě v něčem jiném? Zítra to vezu tomu maníkovi, co dělal ty tlumiče na poten. reklamaci, tak bych rád zhruba věděl, čím to může být...
Kotouče a destičky jsou taky jen několik měsíců starý.
Jde o krátkou felicii 1,3.
Předem díky za nějaké rady
MSG
Re: felicia - vrzání / praskání v řízení u jednoho kola
tak bud je v prdeli kloub na poloose nebo praskla manzeta na kulaku a tym padem je taky v hajzlu a je vydrenej koukni pod car a to poznas jestli je i spatna manzeta na poloose
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
Re: felicia - vrzání / praskání v řízení u jednoho kola
může to bejt spousta věci....poloosa,pružina na tlumič, uložení tlumiče, klouby, ramena...chce to vidět...
-
- Kontaktovat uživatele: