FIAT ECU SCAN s kablom vag kkl

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Mirec8684

FIAT ECU SCAN s kablom vag kkl

Příspěvek od Mirec8684 »

Potrebujem surne niekoho,kto ovlada tento diagnosticky soft.Mam problem,ze mi nechce kabel vobec spojit s riadiacou jednotkou auta,stale vypisuje,ze riadiaca jednotka neodpoveda!Najlepsie by bolo keby mi vedel,pripadne niekto poradit aj osobne(donesiem pc)z okolia Nitry,Vrabel.

Pocitac ma win 8,postupoval som presne podla navodu z multiecuscan stranky,nastavil som porty,rovnake v pc aj v programe.Nastavil som na nastaveni portov ´´baudrate´´na 9600 a potom som skusil 38400,latency time na 1 a absolutne nic!Uz si s tym neviem rady,kabel ma prepinac a ten je spravne prepnuty,ale kontrolka na kabli nikdy nezasvietila.Auto,na ktore som sa napajal je fiat coupe,mam aj redukciu na 3pin.

Prijmem kazdu radu,ked by niekto mohol osobne poradit,dajte kontakt.Snad niekto pracuje s tymto programom a bude mi vediet poradit!

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: FIAT ECU SCAN s kablom vag kkl

Příspěvek od Libor12 »

No nechci ti do toho mluvit,ale fiat coupé nemá diagnostiku OBD2 pro kterou je tvuj sw i kabel určen.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

kabel s 3 pin redukcí na coupe funguje..ale Fiat ecu scan(nověji multiecu scan) NE!

buď si sežeň Uniscan - stará DOSovská diagnostika:), nebo startrek 409, což je DIY "diagnostika" jednoho člena britského FCC...

Mirec8684

Příspěvek od Mirec8684 »

FiatEcuScan resp.MultiEcuScan umoznuje aj diagnostiku starsich Fiatov+ine vozidla.Pouzivam kabel OBD2 16pin s redukciou 3-pin na tieto starsie auta.Mas pravdu,ze fiat coupe nemal obd2 zasuvku a ani nemal jednotne kody ako obd2.Pomocou tejto redukcie,ale ide diagnostikovat aj tieto auta,su aj v databaze programu.Zial nemozem to ani za svet nastavit!:(

Ten Uniscan,som tak narychlo skusil,ale neviem,ci mi nevyhodilo nejaku chybu na win 8,ze sa neda na tento system nainstalovat.A ten druhy skusim pozriet.Inak aj examiner som chcel skusit na airbagy,ale ani ten mi nechce na win8 nainstalovat.

Aby som trosku upresnil moj problem vyhadzuje mi pri teste spojenia kabla ,ze ´´testing latency with 200 bytes data... a pod tym Operation has timed out.Skusal som sa napichnut aj cez druhy notebook,ktory ma xp,tam som to odznova nainstaloval a nic.Kabel by mal byt funkcny nakolko na Feliciu som sa napichol.

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

FES či MES neumožnuje diagnostiku starších fiatů s 3 pin konektorem.. po roce 99 už to občas možný je

rozhodně ne motoru (maximálně jednotky ABS/Aiirbagu..) na motor musíš mít ten uniscan (ten na win 8 nerozschodíš... potřebuješ tak 98 spek a PC se 2 seriovejma portama..), nebo startrek... :wink:

Mirec8684

Příspěvek od Mirec8684 »

Nevies,kde nahodou mozem ten startrek stiahnut?Zatial sa mi na fiat coupe 99 podarilo napojit na abs a airbagy,ale ecu mi zatial fakt nejde.Ale fiat ecu scan tieto coupe modely podporuje aj 96 a 98 rocnik ma v databaze.

Neviete inak ako maju byt zapojene piny na VAG KKL kabli s prepinacom potrebujem si to skontrolovat.Diky moc Honza za pomoc aj ostatnym.

Mirec8684

Příspěvek od Mirec8684 »

Neviete nahodou niekto ako maju byt pozapajane piny na VAG KKL s prepinacom kabli?Ktory kde a ako ma ist pripadne ak niekto tento kabel mate,odfotit to,tak aby to bolo vidiet.Dakujem,chcem to len pre kontrolu,ci to je spravne zapojene,pretoze som tusim diagnostikoval ABS a airbag na inych poziciach prepinaca ako povodne je pisane.

Svobda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svobda »

Fiat ecu scan pokud vim maka s ELM 327 to sezenes skoro zadarmo
stavitelné podvozky www.DGR-PODVOZKY.cz
DOVOZ-ODTAH-OPRAVY aut

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“