Mám R5 18i po GO.motoru,ale mám problé na PC nám to nehlásí nejmenší chbku....ale problém je následujcí jedu si tk normál 80 km/h a chci předjíždět tek podkvedlám auto vystřelí ale po chvilce uplně jakokdybyste zavřeli vzduch motor se začne třást.a prudce klesjí otáčky a motor má zvuk jak kdybyse hltil něco jako starej fekál na plnej plyn v kopci takovej přidušenej zvuk.no zařadim se zpátky po chvilce de motor zas normálně
HELP strácím výkon
Moderátor: Idaho
HELP strácím výkon
Prosím o pomoc strácím VÝKON.
Mám R5 18i po GO.motoru,ale mám problé na PC nám to nehlásí nejmenší chbku....ale problém je následujcí jedu si tk normál 80 km/h a chci předjíždět tek podkvedlám auto vystřelí ale po chvilce uplně jakokdybyste zavřeli vzduch motor se začne třást.a prudce klesjí otáčky a motor má zvuk jak kdybyse hltil něco jako starej fekál na plnej plyn v kopci takovej přidušenej zvuk.no zařadim se zpátky po chvilce de motor zas normálně
R5 je řízená střela;)
Možná krátkodobě moc bohatá směs nebo se tomu nedostává vzduchu (ucpanej filtr, nějaký blok v potrubí ?)... zajímavej jev.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
já jenom že sem si vzpoměl když jsem měl mazdu, tak se mi stávalo že jsem např. předjížděl auto, a v polovině auta mi to přestalo táhnout, takže docela o hubu a fakt to dělalo docela často.. příčina voda v beňochu..SConan píše:Fazeey píše:jestli netankuješ na vodní čerpací stanici Shell
NE na AGIP W-Power.filtr to nebude je novej a sání je jak nový....
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
NE TO si nemyslím voda to nebude měnil sem nádrž...nějaká sviňka mi jí provrtala....Fazeey píše:já jenom že sem si vzpoměl když jsem měl mazdu, tak se mi stávalo že jsem např. předjížděl auto, a v polovině auta mi to přestalo táhnout, takže docela o hubu a fakt to dělalo docela často.. příčina voda v beňochu..SConan píše:Fazeey píše:jestli netankuješ na vodní čerpací stanici Shell
NE na AGIP W-Power.filtr to nebude je novej a sání je jak nový....
R5 je řízená střela;)
Beaver píše:Možná krátkodobě moc bohatá směs nebo se tomu nedostává vzduchu (ucpanej filtr, nějaký blok v potrubí ?)... zajímavej jev.
Jo taky si myslím a to sem do GO narval necelích 15 000,-
mno sem hold lama potkal sem ho" ale tu koktávku sem dostal...pak mě tách na benzínku.....
ale už to dělal před tou opravou...ale né tak casto a po GO to přestalo cca 1 měsíc....
R5 je řízená střela;)