Honda pomoooc

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
fantomx
Kontaktovat uživatele:

Honda pomoooc

Příspěvek od fantomx »

Prosím o radu.Mám Civica r.v.91starší model motor D15B2.Teď v zimě se totálně dos... :mad: Nemá žádnej výkon - nejde do otáček.Už třeba ve 3500ot/min je to rachot jak v 7000tis a má divný zvuk.při sešlápnutí se chvíli nic neděje a pak se trošku rozjede.Zároven mi i začal chlastat vodu,ale chladič je vpoho.Podvozek púodobně.klepání při zatáčení asi budou homokinetáky.a teď se přidalo vrzání od kol.stačí jenäby se kola trochu natočila.4ím motor a podvozek?Help plís.......... :cry: :cry:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

to chlastani vody by mohlo bejt tesneni pod palici,jo a to bouchani pri zatoceni to kdyz jsme meli jednou v dilne oktavku po bouracce tak delala to sami tak sme povolili silentbloky a natlacili jsme to pajcrem ke druhe strane a utahli a bylo to OK ale tohle to nebude v tvim pripade

petoGT

Re: Honda pomoooc

Příspěvek od petoGT »

s tou vodou to mám podobné,no ja mám favo....ešte sa natrápiš,to mi ver....na tom mojom cárachu som vymenil tesnenie pod hlavou valcou,termostat,neskôr sme tam dali nový chladič,vymenili komplet hadice a stále tá kraksna žere vodu...myslím,že na to je len jeden spôsob-podpáliť :-))

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“