Kolik stojí zámky na celé auto VW GOLF?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
snake
Kontaktovat uživatele:

Kolik stojí zámky na celé auto VW GOLF?

Příspěvek od snake »

Zdar, lidi. Koupil jsem si GOLF3 3dveře a bohužel jsem k němu dostal jenom jeden klíč a mám strach, aby si prodejce někde nenechal ten druhý nebo neměl udělanou kopii a pak mi to auto nevybrakoval nebo nejdej bože neukrad.
Proto Vás prosím o radu, kde se daj sehnat komplet zámky na auto a co ta věcička stojí.

Díky za radu

AlesShi

Příspěvek od AlesShi »

u dveri snad nemusi menit zamky, stacej "prenastavit" To mi delali kdyz jsem prisel o batoh s klicema i dokladama s adresou kde parkuju.
Dal jsem to do servisu, sehnaly klice, vymenili spinacku a dvere prenastavili, nevim ale kolik to stalo, dostal jsem to od foggyho ke svatku, zjistim
máš plnou tašku jó máš?

máca

Příspěvek od máca »

na jakyho golfa 2,3,4 ? jinak na www.autokelly.cz prodavaj cely sady zamku!

snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snake »

Je to GOLF3 třídveřovej

snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snake »

Dikes, našel jsem to tam, ještě jsem slyšel, že si nemusim kupovat všechny zamky na auto, že jdou ty stávající přenastavit. Pokud ano, tak kde mi to udělaj? Jsem z Litoměřic, Severní čechy a kolik by to stálo?

Dikes

máca

Příspěvek od máca »

ja to umim, sem z mostu!jinak mas original imobilizer? jestli jo, myslim ten v klicku, takzamky stoji ranec a musis si to nechat namontovat ve VW aby ti to cely nakodovali! jestli tam immo neni, neni problem! a nebo budes mit dva klice! jeden od spinacky a jeden od amku dveri! jinak si tam dej urcite nejaky dalsi zabezpeceni! alarm, tajnej vypinac...proste neco! alarm se da poridit uz okolo 3500 i s montazi a klice muzes klidne nechat ty tvy! uvidis co pro tebe bude vyhodnejsi! jinak se zkus zastavit primo va VW u horejska co by chteli za namontovani n ove sady zamku, sadu si ale kup jinde,tam bude stat ranec! :roll:

snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snake »

máca píše:ja to umim, sem z mostu!jinak mas original imobilizer? jestli jo, myslim ten v klicku, takzamky stoji ranec a musis si to nechat namontovat ve VW aby ti to cely nakodovali! jestli tam immo neni, neni problem! a nebo budes mit dva klice! jeden od spinacky a jeden od amku dveri! jinak si tam dej urcite nejaky dalsi zabezpeceni! alarm, tajnej vypinac...proste neco! alarm se da poridit uz okolo 3500 i s montazi a klice muzes klidne nechat ty tvy! uvidis co pro tebe bude vyhodnejsi! jinak se zkus zastavit primo va VW u horejska co by chteli za namontovani n ove sady zamku, sadu si ale kup jinde,tam bude stat ranec! :roll:
Imobilizer tam neni, koukal jsem na autokely a nabizi ten zamek za 1300,- a snad i s dvema klickama. Klicek chci mit jenom jeden. Mel jsem VW GOLF2 a u nej jsem mel dokonce klice tri, protoze se tam nejaka mrcha pokousela tenkrat vloupat a znicila zamky. Je to hruza hledat po tme, kterej klicek tam strcit. Zabezpeceni je na hovno, investice, stejne kdyz tam nekdo vleze, tak to dopadne stejne a ikdyz to dela humbuk,tak si toho stejne nikdo radsi nevsimne. Zkusim to u horejska, kolik budou chtit za to nastaveni a namontovani, ale ten zamek koupim u autokely. Cekal jsem, ze me to vyjde vic. Snad za nastaveni nebudou chtit ranec.

Jo a neslo by poslat nejakej navod, ze bych si to udelal treba sam? Nebo mam svyho mechanika, co nam dela auta, je zrucnej, treba by mu navod pomohl a stacil.

máca

Příspěvek od máca »

navod je celkem jednoduchej!zjisti co a jak a ja ti ten navod dam, ale spis pres skype, to je jednodusi! sem linej psat :lol:

snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snake »

máca píše:navod je celkem jednoduchej!zjisti co a jak a ja ti ten navod dam, ale spis pres skype, to je jednodusi! sem linej psat :lol:
Jasny, dikes za kazdou radu. Ale precijenom kdyz to napises, tak to bude lepsi, protoze ja si to budu moct precist a nastavit podle navodu od tebe, kdyz mi to budes rikat, tak to nebudu mit pred sebou a bude se to delat hure. Jestli mas treba icq, tak se mi ozvi nebo mi to napis na mail.

snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snake »

Zdar, tak jsem byl dneska u Horejska v Litoměřicích a dozvěděl jsem se toto:
Jelikož mám imobilizér, tak skříňka stojí u něj 3800,-, ale našel jsem na netu firmu, která sežene všechno na všechny auta a jakykoli tunigovy dily. Fakt super. Tady je link: http://www.ituning.cz. Za přenastavení zámků chce Horejsek 1000 kč za třídveřový auto, takže si to nechám udělat u něj a bude to bez problémů. Jenom budu muset sehnat tu spinaci skříňku a nechat si ji tam dát jinde.

Jinak dik za ochotu.

máca

Příspěvek od máca »

no jo, ale kdyz mas te immo, tak stejne musis k horejskovi, protoze musis nakodovat ten klic, je v nem takovej komunikator co se spoji s immo v aute a kazdy ma jiny kod, tak to stejne nepojede :nono: :nono: to e koduje pomoci vag diagnostiky

snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snake »

Jasny, koupim spinaku, k ni dostanu dva klicky, spinacku si tam necham namontovat od znamyho a pak uz jenom pujdu s klickama, ktery jsem dostal k ty spinacce s imobilizerem a necham si nastavit zamky ve dverich a kurfru. Prej je to otazka jedny hodiny

máca

Příspěvek od máca »

jasne! a kdyz ti budou kodovat tim vag-emty klicky, tak je popros jestli tineudelaj rovnou vypis cybove pameti, to ti projede celou elektriku v aute, at vis, co mas jeste v hajikdyz uz tam ten pocitac bude pripojenej :lol: jinak jak vymenis tu spinacku, tak to auto nenastartujes, tak ho k tomu horeskovi musis nejak odtahnout, o jen pro info

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“