Listy dveri: jak sundat?
Moderátor: Idaho
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Listy dveri: jak sundat?
Mam na Mondeu, krome ridicovych dveri , listy a chtel bych je sundat. Jsou to klasicky origo a jsou nalepeny obostranou paskou. A ta sakra dobre drzi. Chtel jsem se zeptat zda to nekdo z vas jiz sudaval (stejny jako u Felicie). premejslel jsem ze bych pouzil horkovzdusnou pistol a pomalu strhaval... ale nejsem si jistej. Pokud mate nekdo zaruceny a overeny postup, diky za nej.
VW PASSAT B5
já to vždycky (z felicií), sundám opatrně, abych ji nezlomil (normálně to páčím) a pak si hodinu hraju s tím zku... lepidlem, takže jestli zná někdo něco lepšího, rád se přiučím
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Listy dveri: jak sundat?
No pacit jen tak to asi nebude to pravy orechovy...premejslel jsem o te horkovzdusne pistoly....Opravdu to jeste nikdo nedelal?
VW PASSAT B5
Horkovzdušná taky nebude to nej, hlavně kvůli laku! Opatrně páčit, to bude podle mě nej
==> STREETRACING IS NOT A CRIME <==
Ale jo, doporučuje se právě horkovzdušná pistole. Jak na lišty, tak na lepený emblémy a nápisy. Pochopitelně se to musí nahřívat opatrně a ne že vypálíš černou čáru do autaWheelman píše:Horkovzdušná taky nebude to nej, hlavně kvůli laku! Opatrně páčit, to bude podle mě nej

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"