Prosím o radu!Měl jsem vytáhlou poloosu ze svého Civca 91,D15B2 a vyteklo mi asi půl litru oleje z převodovky.A to bylo auto Celkem nakloněné. No ale po tom co jsem vše navalil zpátky jsem hledal kudy ho narvat zpátky a nastal problém.Vypadá to že se lije kontrolním šroubem který je kousek za poloosou,ale po povolení tohodle šroubu na mě vychrstl další olej Hned jsem ji zatočil Aby netekl dál.olej mám ve flašce !
Myslíte že je možné že tam někdo navalil moc oleje třeba zpátečkovým čidlem?Je přeci blbost aby z kontrolního šroubu tekl potok oleje.nebo kudy jinudy se nalévá nový olej?
***Honda Civic 1.5 16V ***
---sedánek---občas ležánek---:)
********NA PRODEJ***Už pouze na náhradní díly***
pokud máš auto v rovine tak pokud teče ven z kontrolního 訚roubu olej máš ho tam hodně... Nevidím žádný problém..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
takovej případ jsem zažil jen jednou , bylo to u převodovky s přímým řazením ( supra ) a býv. majitel dolýval olej do převodovky po sejmutí řadičky.. a když měl spodek zasranej olejem jak mu to teklo odkolo kardanky tak tam pravidelně po pár stech kilometraech litr až dva dolil .. nakonec prodával auto s tím že má vadnou převodovku
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
já to totiž jinak nevidím.Od kdy z kontrol šroubu valí potok jo auto bylo dokonce nakloněné trošku do protivky....teda doufám že je to kontrol.šroub.je asi v úrovni poloosy a jinej kromě vypouštěcího jsem nenašel.Ale ten přístup.To byli slova....
jj to mi povídej ( Acco CA5 ) ale zatím jsem to řešil sundáním kola přistupem z boku - je to lepší
no nejlepší řžešení, aby jsi měl jistotu, zjisti si v manuálu, kolik je potřeba oleje, starej vypust a dej tam novej, odhadem tam budou 2-3 litry, a nic tím nezkazíš
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz