Olej Honda

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
fantomx
Kontaktovat uživatele:

Olej Honda

Příspěvek od fantomx »

Prosím o radu!Měl jsem vytáhlou poloosu ze svého Civca 91,D15B2 a vyteklo mi asi půl litru oleje z převodovky.A to bylo auto Celkem nakloněné. :mad: No ale po tom co jsem vše navalil zpátky jsem hledal kudy ho narvat zpátky a nastal problém.Vypadá to že se lije kontrolním šroubem který je kousek za poloosou,ale po povolení tohodle šroubu na mě vychrstl další olej :( Hned jsem ji zatočil Aby netekl dál.olej mám ve flašce !

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Re: Olej Honda

Příspěvek od fantomx »

Myslíte že je možné že tam někdo navalil moc oleje třeba zpátečkovým čidlem?Je přeci blbost aby z kontrolního šroubu tekl potok oleje.nebo kudy jinudy se nalévá nový olej?
***Honda Civic 1.5 16V ***
---sedánek---občas ležánek---:)
********NA PRODEJ***Už pouze na náhradní díly***

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

pokud máš auto v rovine tak pokud teče ven z kontrolního 訚roubu olej máš ho tam hodně... Nevidím žádný problém..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

takovej případ jsem zažil jen jednou , bylo to u převodovky s přímým řazením ( supra ) a býv. majitel dolýval olej do převodovky po sejmutí řadičky.. a když měl spodek zasranej olejem jak mu to teklo odkolo kardanky tak tam pravidelně po pár stech kilometraech litr až dva dolil .. nakonec prodával auto s tím že má vadnou převodovku :D :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

já to totiž jinak nevidím.Od kdy z kontrol šroubu valí potok :( jo auto bylo dokonce nakloněné trošku do protivky....teda doufám že je to kontrol.šroub.je asi v úrovni poloosy a jinej kromě vypouštěcího jsem nenašel.Ale ten přístup.To byli slova.... :mad:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jj to mi povídej ( Acco CA5 ) ale zatím jsem to řešil sundáním kola přistupem z boku - je to lepší :D

kentoya

Příspěvek od kentoya »

no nejlepší řžešení, aby jsi měl jistotu, zjisti si v manuálu, kolik je potřeba oleje, starej vypust a dej tam novej, odhadem tam budou 2-3 litry, a nic tím nezkazíš
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“