Peugeot 306-Jak oddělat řadičku ?
Moderátor: Idaho
Peugeot 306-Jak oddělat řadičku ?
Nevíte někdo jak oddělat tuto řadičku ? Je to na Peugeotovi 306. Sem se stím dnes sral a nešlo to. šlo to otočit o 90 stupnu a pak se to dycky jakoby zaseklo, nějaká zápatka, pojistka či co.. poradte někdo, diky

- Přílohy
-
- Peugeot 306 řadička
- P1170195.JPG (29.53 KiB) Zobrazeno 1200 x
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak oddělat řadičku ????
1) patří to do stylingu 2) nevim jak u 306, ale u 206 se to musí uříznout...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
A proč uříznout ? nejde to nějak jinak oddělat ? vytahnout nebo něco ?Brutus píše:1) patří to do stylingu 2) nevim jak u 306, ale u 206 se to musí uříznout...
Tak zkus použít metodu: "Kde nepomůže síla, pomůže ještě větší síla."Shady27 píše: A proč uříznout ? nejde to nějak jinak oddělat ? vytahnout nebo něco ?
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
a kdyz nepomuze sila,pomuze flexa...myslim zkusit pulnout jen ten plast,pokud ho teda uz nebudes potrebovat...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
NJ, tak to skusím nějak pořešit, ale nevim jak je to tam teda přidělaný, to ja tam ta pojistka nebo jak to tam ti vynálezci narvalisotomaior píše:a kdyz nepomuze sila,pomuze flexa...myslim zkusit pulnout jen ten plast,pokud ho teda uz nebudes potrebovat...
a nebo se zkus podivat do knizky JAK NA TO pro peugeoty (pokud ji nekdo v tvym okoli ma) tam to musi urcite byt.
- Merglos
- Kontaktovat uživatele:
To je ta chytrá knížka kde je napsáno jak se sundavá rezerva a jak se mění žarovky ta je dobráCAD píše:a nebo se zkus podivat do knizky JAK NA TO pro peugeoty (pokud ji nekdo v tvym okoli ma) tam to musi urcite byt.
Peugeot 106 S16
jo to je ONA, naky zakladni veci jsem tam nasel (to jsem mel jeste hondu a knizku k ni)Merglos píše:To je ta chytrá knížka kde je napsáno jak se sundavá rezerva a jak se mění žarovky ta je dobráCAD píše:a nebo se zkus podivat do knizky JAK NA TO pro peugeoty (pokud ji nekdo v tvym okoli ma) tam to musi urcite byt.
to shady27: tady to taky resi(peugeot-club.com):
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... 76#pid9581
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... 76#pid9581
Už to mám dávno ! :-)
Zdarec lidi, už to neřešte, já už to mám udělaný