Moderátor: Idaho
jestli bydlíš blízko od Trutnova tak to přivez, mrknu se ti na to...Conscious píše:Aha... No já to dnes dal napíchnout na počítač - ukecal jsem je tam a výsledek je bez chyb. A co je ještě divnější,při odjezdu od nich to neudělal,zastavili jsme ve městě a zase to udělal. Tak nevím. Doporučovali mi seřídit předstih,projít kabely ke svíčkám,vyčistit to okolo počítače,juknout na rozdělovač a tak. Koupil jsem nové svíčky zase,zítra budou nové kabely a jestli se to nezlepší ani tak,budu s tím muset asi do servisu aby to pořádně prošli.
Jsem ze Dvora...Hugo Boss píše:jestli bydlíš blízko od Trutnova tak to přivez, mrknu se ti na to...Conscious píše:Aha... No já to dnes dal napíchnout na počítač - ukecal jsem je tam a výsledek je bez chyb. A co je ještě divnější,při odjezdu od nich to neudělal,zastavili jsme ve městě a zase to udělal. Tak nevím. Doporučovali mi seřídit předstih,projít kabely ke svíčkám,vyčistit to okolo počítače,juknout na rozdělovač a tak. Koupil jsem nové svíčky zase,zítra budou nové kabely a jestli se to nezlepší ani tak,budu s tím muset asi do servisu aby to pořádně prošli.
Bernartice 221Conscious píše:Jsem ze Dvora...Hugo Boss píše:jestli bydlíš blízko od Trutnova tak to přivez, mrknu se ti na to...Conscious píše:Aha... No já to dnes dal napíchnout na počítač - ukecal jsem je tam a výsledek je bez chyb. A co je ještě divnější,při odjezdu od nich to neudělal,zastavili jsme ve městě a zase to udělal. Tak nevím. Doporučovali mi seřídit předstih,projít kabely ke svíčkám,vyčistit to okolo počítače,juknout na rozdělovač a tak. Koupil jsem nové svíčky zase,zítra budou nové kabely a jestli se to nezlepší ani tak,budu s tím muset asi do servisu aby to pořádně prošli.![]()
![]()
To by bylo fajn,kam to mám dopravit? Kromě startů jezdí úplně v pohodě. Je to auto na denní ježdění pro invalidu takže docela potřebujeme aby makalo.
tak jestli to není v tom článku mezi pedálama a volantemConscious píše:Tak joooo,přednesu to pilotovi a domluvíme se. Ale ta mrcha si to normálně dělá jen nám,přijedeme k někomu kdo to zná a to auto nastartuje v pohodě.Přitom ty 405ky jsou obecně tak spolehlivý.