nevíte někdo kam se ještě mrknout

Moderátor: Idaho
to není špatný nápadAdieuD píše:netusim jaky ma 605tka zapalovani, ale me tohle delala u mi16 civka, co jineho by mohlo za nehazejici jiskru...
v druhy poloze klicku se cerpadlo vetsinou spina, tzn bezet by melo, nejjedodussi je odpojit hadici od vstr. listy a zkusit to nastipnout, pak mas 100% jistotu, ze to bezi jak ma:lol:Lukash píše:to není špatný nápadAdieuD píše:netusim jaky ma 605tka zapalovani, ale me tohle delala u mi16 civka, co jineho by mohlo za nehazejici jiskru...ale co to čerpadlo?to by mělo běžet,nebo ne?
to je vyzkoušené a neběží.když ho ale připojím zvlášť tak to jde až do lišty,já si myslím že je to nějaká blbost nějaký relé apod.AdieuD píše:v druhy poloze klicku se cerpadlo vetsinou spina, tzn bezet by melo, nejjedodussi je odpojit hadici od vstr. listy a zkusit to nastipnout, pak mas 100% jistotu, ze to bezi jak ma:lol:Lukash píše:to není špatný nápadAdieuD píše:netusim jaky ma 605tka zapalovani, ale me tohle delala u mi16 civka, co jineho by mohlo za nehazejici jiskru...ale co to čerpadlo?to by mělo běžet,nebo ne?
Ale protoze nevim, jak mas to zapalovani reseni, nic blizsiho nereknu.
snimac otacek na klice/vacici, snimac polohy (nevim, jestli na jen na setrvaku, nebo i na vacici-t16 ho tam treba ma)Lukash píše:to je vyzkoušené a neběží.když ho ale připojím zvlášť tak to jde až do lišty,já si myslím že je to nějaká blbost nějaký relé apod.AdieuD píše:v druhy poloze klicku se cerpadlo vetsinou spina, tzn bezet by melo, nejjedodussi je odpojit hadici od vstr. listy a zkusit to nastipnout, pak mas 100% jistotu, ze to bezi jak ma:lol:Lukash píše: to není špatný nápadale co to čerpadlo?to by mělo běžet,nebo ne?
Ale protoze nevim, jak mas to zapalovani reseni, nic blizsiho nereknu.
To je prave nevyhoda u toho promerovani,jelikoz clovek nevi hodnotu,kterou to ma mit funkcni.SPEEDY píše:Pokud je v řiti Hallův snímač, tak buď to riskni a kup novej, nebo diagnostika... Co se týče čidel, bez diagnostiky je to v řiti.. jedině proměřovat, ale to zas kde-kdo neumí.
jakmile snimac je v riti, nedava udaje, tak se automaticky vypne jak jiskra tak palivo, myslim, ze je to pro pripad narazu ci coMirek999 píše:No dobre,tak by bylo palivo vyreseny,ale co ta jiskra?
nojo, nekdo setri a sere se s tima hleda, nekdo ma na servis.Lukash píše:Mirek999 píše:Kolik to vyslo?Penez.
když už to prásknu,tak prosím bez OT(bylo to moc,to bych nedal apod.)děkuji
diagnostika,práce,součástky a nevím co všechno 2000kč
Nekdo na to nema podminky a prostredky.AdieuD píše:nojo, nekdo setri a sere se s tima hleda, nekdo ma na servis.Lukash píše:Mirek999 píše:Kolik to vyslo?Penez.
když už to prásknu,tak prosím bez OT(bylo to moc,to bych nedal apod.)děkuji
diagnostika,práce,součástky a nevím co všechno 2000kč
I kdyz cena v citroen servisu by byla asi jina
tyhle stary auta jsou fajn, tady si poradikazdy prumerne vzdelany clovek. ale auto, kde bez diagnostiky si ani neskrtnes, tam ti nepomuze ani VS diplomMirek999 píše:Jo je pravda,ze ja uz neco udelal pred barakem na Male Strane,ale taky znalosti.AdieuD píše:Prosimte, kolik z nas si auto opravovalo na parkovisti?Mirek999 píše:Nekdo na to nema podminky a prostredky.Ale dost Ot... zahada puga vyresena
metoda pokus omyl nas posledne stala 2 civky, kazda za 1000kcMirek999 píše:To je pravda,ale ja se ridim pokus omyl a kdyz clovek neco znici,tak to zaplati a vymeni,ale zase se neco nauci delat.Uz sem par veci oddelal,ale tim sem se treba naucil,jak na to jit aby to bylo nejlepsi,ale obcas to nebylo zrovna levny.
prosimte.... Neresime tebe, tak se necepejriLukash píše:ty jo tady se to nějak rozjelo,pokus omyl dobře,ale někde musí být nějaká hranice.pak si koleduju třeba o vyhoření.já to auto potřebuju každý den,takže opravdu nemám čas někde na parkovišti hledat nějakou závadu.a hlavně multimetr za 100kč z obi zjistí hovino.na to že je to značkovej servis peugeot,speciálně na starý modely.tak jsem dopadl ještě dobře...a už se nebudu vyjadřovat,protože tohle jsem přesně čekal
nečepejřím se,pouze jsem špatně pochopil.dneska je fakt den blbecAdieuD píše:prosimte.... Neresime tebe, tak se necepejriLukash píše:ty jo tady se to nějak rozjelo,pokus omyl dobře,ale někde musí být nějaká hranice.pak si koleduju třeba o vyhoření.já to auto potřebuju každý den,takže opravdu nemám čas někde na parkovišti hledat nějakou závadu.a hlavně multimetr za 100kč z obi zjistí hovino.na to že je to značkovej servis peugeot,speciálně na starý modely.tak jsem dopadl ještě dobře...a už se nebudu vyjadřovat,protože tohle jsem přesně čekal