Problémy Punto GT
Moderátor: Idaho
Re: Problémy Punto GT
No, tak nějak počítám s tím, že po opravě by to mohlo dát klidně i dvojnásobek, tj. 1200 km 

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
mozna...
je to starej italskej turbomotor... u toho nikdy nevis
tam neco jako skryta zavada je naprostou samozdrejmosti.. 
je to starej italskej turbomotor... u toho nikdy nevis

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak ono mi to přijde tak, že majitel před tebou, si pustil rychle a zběsile, pohrál si s vedením vzduchu, odjebal regulaci turba a vono ti i jelo, a když přestalo, jeblo se to do inzerátu 

Presunte to nekdo kompetentni do projektu a uz at tu jsou nejake fotky, at je zas neco dalsiho co sledovat
P.S. Tys ujel aspon 600km ,ja koupil Oktu 1.8T a po zaplaceni sem ujel cca 600 metru a neco se tam rajblo
kde jinde nez v AAA 

P.S. Tys ujel aspon 600km ,ja koupil Oktu 1.8T a po zaplaceni sem ujel cca 600 metru a neco se tam rajblo

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak tos trhnul můj rekord s AAA
, ja dojel s feldou v D až do ka 

Já jen projel areálem bazaru, rozsvítila se kontrolka oleje, projel sem se kolem OC Karolina a rozsvítilo se na maxidotu ať vypnu motor a odtáhnu to do servisu a jel sem to vrátit
Teď už se tomu můžu jen smát, tehda sem chtěl někomu ublížit .. 

..:: MB C-Klasse ::..
Rád bych někoho poprosil o přesunutí, ale Idaho už tady moc často nebývá...
A aby řeč nestála, dovolím si aspoň jednu fotku, byť ilustrativní. Tenhle drobek už je na cestě ke mně (thx Zemi)
A aby řeč nestála, dovolím si aspoň jednu fotku, byť ilustrativní. Tenhle drobek už je na cestě ke mně (thx Zemi)
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Fiat, ten píše příběhy sám, dobrodružství s tím autem
sám bych mohl s Doblem dost navyprávět
, jediný, co mě vždycky potěší jsou ty ceny POV+HAV 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Další update (dnes jsem se nějak rozjel)... Laminátová hrůza viz. foto 2 bude nahrazená originálem foto 1, kterej jsem dnes sehnal za 500,- dokonce i v barvě
I když stříbrný to auto dlouho nebude, počítám cca 2 měsíce

I když stříbrný to auto dlouho nebude, počítám cca 2 měsíce
Z klasickýho Punta... GT a TD mají širší prostřední otvor. Nic co by se nedalo změnit