je možný aby se mi ztracel ve vodě?? V chladiči mám takovou světlou pěnu. MOžná to může bejt nemrznouci směs ? Ale nevím..

Moderátor: Idaho
Asi taksotomaior píše:hm to je moc a jinak sis vlastne odpovedel...
OKsotomaior píše:Sokolda:jinak dik za radu ohledne oleje a asfalto-vosku v breznu budu objednavat
Lepsi je kouknout na merkk na vicku je obcas jenom zkondenzovana voda a skreslujeto.MichaelS píše:S tím si moc nehraj vypadá to podle toho co ty říkáš jen na jednu věc a to těsnění pod hlavou dostává se ti olej do vody, jen se podívej do oleje jestli to nejde i obráceně měl by jsi na víčku takovou světlou emulzi. a je na to jen jedna rada vyměň těsnění pod hlavou jinak někde taky zůstaneš stát a pojedeš dál na odtahovce!!!!!!
Moje domněnka je toková že pokud se ti ztratí tolik oleje těžko se někam jen tak vypaří ty dva litry by ti mussdseli kompletně ucpat vodní systém emulzí .Jaký sou specifika oleje?Přeci jen ta kilometráž neni malá a jestli auto bylo z druhé ruky tak je spíš zavádějící....._LaMBaL_ píše:no přibližně..
V listopadu byla výměna komplet oleje a od té doby už sem musel 2L dolýt.. cca 900 - 1100 km
Je to taková pěna, jako když je špatný těsnění pod hlavou a do aleje se dostává voda a na víčku bývá taky taková sráčka(pěna)
může to utíkat přez sedla ventilů ten tlak takže zas tak jasný to nebude ... každopádně to hodně napoví o stavu motoru ...Mirek999 píše:Dej to do servisu at to zmeri.Dozvis se jak je to s tesnosti krouzku,proste poznas jestli to mezi vlozkou a krouzkama propousti tlak nebo ne,tim padem kdyby to propouseto nejak vyrazne tak to bude zrat olej.
MarauderZ28 píše:může to utíkat přez sedla ventilů ten tlak takže zas tak jasný to nebude ... každopádně to hodně napoví o stavu motoru ...Mirek999 píše:Dej to do servisu at to zmeri.Dozvis se jak je to s tesnosti krouzku,proste poznas jestli to mezi vlozkou a krouzkama propousti tlak nebo ne,tim padem kdyby to propouseto nejak vyrazne tak to bude zrat olej.
Pravdo Díž chlapeMirek999 píše:Lepsi je kouknout na merkk na vicku je obcas jenom zkondenzovana voda a skreslujeto.MichaelS píše:S tím si moc nehraj vypadá to podle toho co ty říkáš jen na jednu věc a to těsnění pod hlavou dostává se ti olej do vody, jen se podívej do oleje jestli to nejde i obráceně měl by jsi na víčku takovou světlou emulzi. a je na to jen jedna rada vyměň těsnění pod hlavou jinak někde taky zůstaneš stát a pojedeš dál na odtahovce!!!!!!
Kdyz vis uplny hovno, dej to do servisu. Zbytecne ti tady budem radit, kdyz stejne nemas poneti co s tim._LaMBaL_ píše:kdybych věděl jak, je to pro mě docela španělská vesnice..
a co bych tím měl zjistit ?