Takže vzhledem k tomu že na supraklubu to moc nežije, začnu se obracet sem na vás..
Takže první problémek který mne trápí :
V rozmezí 2-2,5tis otáček , v tahu ( zařazená rychlost ) se ozývá zřetelné klepání, které je stále hlasitější a ve 3tis stichne jako když utne. Navíc to není tak jednoduché, pokud jedu v tomto otáčkovém rozmezí na cca 1/2 plynu tak to klepe, pokud sešlápnu pedál nadorza tak to neklepe ( z toho že je to pouze v tahu jsem usuzoval na diferenciál - je to zvuk podobný klepání poloosy u předohrabu se zadohrabem nemám zkušenosti .. zatím.. ) . Neklepe to na neutrál, ale ani když je zařazená rychlost a zmáčknu spojku. Odku ds eto ozývá - nevím nejdříve jsem byl 100% přesvědčenej že je to zezadu, ted už nevím, nemám kdo by autí odřídil v těch otáčkách ( nedělá to to na 1. rychl stupne ale až na od druhého - to je slyšet slabě, třetí už nahlas, frekvence klepání nezávisí na rychlosti, ale pouze na otákách motoru - proto si ted myslím že to diferák nebude.. )
Hmm zkuste poradit co by to mohlo být, dnes si ušetřím čas a začbu auto prolejzat..
Toyota Supra MK3
Moderátor: Idaho
Toyota Supra MK3
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Skejt jsme v Belgii.. takže ne
ale po návratu plánuji asi koplet vyhodit motor s převdpvkou a začít makat na GO - zřejmě bych to tu dokumentoval..
Budu to dělat po víkendech a večerech, ostatně mám na to zbytek života
JInak už je nějaká domluva i s Buldou, když s ebude chtít přidiat, i když má to dost z ruky.. uvidíme.. třeba se domluvíme na dlouhodobějš spolupráci..

Budu to dělat po víkendech a večerech, ostatně mám na to zbytek života

JInak už je nějaká domluva i s Buldou, když s ebude chtít přidiat, i když má to dost z ruky.. uvidíme.. třeba se domluvíme na dlouhodobějš spolupráci..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
no škoda.. určitě bych přivítal asistenci zkušeného profi mechanika, nejsem uplne nezkušenej, ale přeci jen vyndám tak 2-3 motory za celý rok, jinak dělám lidem hlavně čepy, rozvody atd...
_načerpání energie? já jsem po tom včerejšku víc zničenej než když jsem vyjížděl, navíc ty jejich nudný kecy ( jsem tu na školení )..

_načerpání energie? já jsem po tom včerejšku víc zničenej než když jsem vyjížděl, navíc ty jejich nudný kecy ( jsem tu na školení )..

nebooj
moje první vyndaváni motoru bylao po těžké opici, kdy jsme odmítnul couvnou z předsevzetí ( stanoveného při pití nadměnrého množství alkoholu ) že si to udělám sám.. kdybych asi neměl v krvi tolik pormile tak dodnes čekám až mi servis neěco na utě udělá a můj život by byl o hodně chudší..