Ztraci se voda

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
fuzzyi
Kontaktovat uživatele:

Ztraci se voda

Příspěvek od fuzzyi »

Ztrácí se voda..
Zoufale se snažím najít důvod.
Myslel jsem že pomůže vyměnit těsnění pod hlavou, to pomohlo ale tak na půl. Tlak v hadicích je menší (hadice k chladiči nešla ani zmáčknout, teď úplně lehce). Je to asi měsíc a s plné nádobky co jsem odjel ze servisu je opět voda hluboko pod ryskou (najel jsem cca 800km). Když povoluji víčko a motor je zahřátý voda se začne tlačit ven, to je ale udájně v pořádku. Vizuelně nejde vidět že by voda někdy tekla. Jak dál pokračovat?
Seat Toledo 2,3 V5 110kw r.v.2000
tachometrově 200t km

děkuji
TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Ja behem 5 dnu dolil 13 litru vody, pak jsem koupil takovou malinkatou pixlu (7cm vysoka a asi 3 cm prurez) plnou takovejch kovovvejch stripku, o ty doby mam furt plnou bandasku...nez zacne pusobit, chvilku to trva (cca dva dny, nez se to dostane kam je potreba)) a kdyz otevres vicko, tak to i smrdi. Stalo to kilo.
japonec a korejec....

fuzzyi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzyi »

bál bych se aby se tím něco neucpalo :(
problém to stejně řeší tak na půl
TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Kdyz ti menili tesneni pod palici,rovnali hlavu,protoze aby nebyl problem,ze je zkroucena hlava a aby furt nemizela voda nekde tam.Treba kamarad u 120 mel spatne posazeny vlozky a furt nemohl na to prijit a pak rozhodil motor prilozil pravitko na vlozky a nesedely jak maj.Di jim to normalne reklamovat :wink:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“