To je zástrčkový den, to by nešlonoreking píše:kua me to nevychazi na tu nedeli .. uz sem nebyl na sraze ani nepamatuji ... nechcete to presunout na stredu ?![]()

Moderátor: Dave0401
To je zástrčkový den, to by nešlonoreking píše:kua me to nevychazi na tu nedeli .. uz sem nebyl na sraze ani nepamatuji ... nechcete to presunout na stredu ?![]()
Já ho párkrát viděl jet rychleji, ale nikdy žádné vylomeniny ..Dave0401 píše:hmm.. zajimalo by me co se stalo, rozhodne to neni zadny "pirat" nikdy jsem ho nevidel jezdit prasecky... tak vazne nevim...
jsi už na mě čekal že?Nechápu že jsi na mě tak zatížený,co ode mne chceš?luboT4 píše:jeeeeeeeeeeeeeee Felda se nám probral a ted ke každému tématu napíše příspěvek hezky od zhora dolů .
čekal čekal ale asi jsi měl špatný den není s tebou sranda když se jedná o tebe vid ? tak jindyfelda píše:jsi už na mě čekal že?Nechápu že jsi na mě tak zatížený,co ode mne chceš?luboT4 píše:jeeeeeeeeeeeeeee Felda se nám probral a ted ke každému tématu napíše příspěvek hezky od zhora dolů .