A nenaděláš nicTommy-cupra píše:tady je videt ze tuning forum je plny debilu co nemaj s tuningem nic spolecnyho

A nenaděláš nicTommy-cupra píše:tady je videt ze tuning forum je plny debilu co nemaj s tuningem nic spolecnyho
Jéééé tak si to zas tak neber,je to sranda,tuning neni vážná věcTommy-cupra píše:tady je videt ze tuning forum je plny debilu co nemaj s tuningem nic spolecnyho
jj přesně tak,je to jen prdel...jestli to tak vadí,že jsme vám to psali do Prahy 4,tak ať to Ritchma smaže...lefi píše:Jéééé tak si to zas tak neber,je to sranda,tuning neni vážná věcTommy-cupra píše:tady je videt ze tuning forum je plny debilu co nemaj s tuningem nic spolecnyho
tak taky já neměl keci na to že si někdo založil klub.Ja jsem si taky jeden založil,nevidim na tom nic hroznyho...Tommy-cupra píše:me to netrapi,nejsem z prahy 4 jen nevidim duvod proc by si nekdo nemohl zalozit klidne klub podle ulice kde bydli
SOUHLAS MI TUNEŘI ZE 6 SI NIC NENECHÁME LÍBÍTcrazyape píše:To je jak rozdelovani ctvrti v NFS nebo GTA. Zachvili budou treba ilegalni zavodnici z Prahy 4 zavodit na Praze 6 coz si Tuneri z Prahy 6 nenechaj libit a budou po nich strilet,honit je a vyzivat na battle
jo takova je to doba niggas
souhlas! www.praha-tuning.cz - klub pro všechny pražáky, bez ohledu, z jaké části jste. Vytvořme spolu kvalitní a jednotný pražský tuning klub a nerozdělujme prahu na části.AdieuD píše:proc nemame celoprazskej klub? tohle deleni me sejri. Takhle se napr P4 aP6 nikda neuvidi, protoze se budete slejzat jedine ve svych castich
Jednota Praze!![]()
kvalitni tuning klub-BOSS- píše:souhlas! www.praha-tuning.cz - klub pro všechny pražáky, bez ohledu, z jaké části jste. Vytvořme spolu kvalitní a jednotný pražský tuning klub a nerozdělujme prahu na části.AdieuD píše:proc nemame celoprazskej klub? tohle deleni me sejri. Takhle se napr P4 aP6 nikda neuvidi, protoze se budete slejzat jedine ve svych castich
Jednota Praze!![]()
Podle aut se lidi soudit nedaji a kazdy clovek ma jiny vkus...ja ho taky za nejakou dobu zmenila a ne vse je muj salek kavy ale to neznamena ze tam nepujdu a nevymenim si s lidma nazory...to si myslim ja a proto tam jsem taky i kdyz muj styl je decentnejsiYANEK píše:jo tak to je jasný ale tohle je tuning club a já tam vidim asi 2 auta co se daj dneska už je tuning i samolepka vod pumpy tim nemám nic proti zakladatelům clubu
Nezavidim nikomu rozjizdet novy klub....ale fandim mu, umysl je tam dobry a myslim si ze i uprimny a nesobecky...kdyz mi to tam bude vadit tak odejduYANEK píše:jasný já neříkám že tam hned musí bejt půlka tuning cupu ale s tim jak to tady boss popisuje mi to tak příde v tom bude asi chyba