Lucky píše:gismo: Sakra,zase baby Tohle bylo původně o chlapech ne? Jinak ostřejšího bylo..ale to jsem ve smutku,když jsem dostal kopačky smazal ;o)) Pak mám akorát jednu kamarádku docela v hezkých pozách...ale dám až časem...teď ksichty!!
hele já myslím že ted je ten správnej čas to sem dát
smazat fotky bejvalý jo? teda taková hloupost to sem nikdy neudělal
Já jo..a velice rád...ještě tíms tylem jak mě odkopla..to si zasloužila smazat!
Lucky píše:schade.fan: Ok,ale ty zavřeš oči,protože to bude přístupné jen 18+
ale prosimtě tak já taky přidám něco do tématu "čo bolo,to bolo" ale ještě o něco mladší než ta tvoje,ale už to bude skoro rok The end zaslouží si zveřejnit
ale prosimtě tak já taky přidám něco do tématu "čo bolo,to bolo" ale ještě o něco mladší než ta tvoje,ale už to bude skoro rok The end zaslouží si zveřejnit
hmm kdyby byla starší....... věděl bych co s tím provýst
Lucky píše:schade.fan: Hej tyjo já ji odněkud znám...je mi povědomá...jak se jmenuje? Není to Michaela nebo Tereza? Teď přesně nevím,kterou mi připomíná
Lucky píše:schade.fan: Hej tyjo já ji odněkud znám...je mi povědomá...jak se jmenuje? Není to Michaela nebo Tereza? Teď přesně nevím,kterou mi připomíná
Nikola
Tak jsem se spletl no
ale je možný,že jí odněkud znáš...nebydlí zas tak daleko od "nás"
schade.fan píše:
Jinak mazat ostrejsi fotky svy stary? Nikdy nevis, kdy se muzou hodit
Nejspíš jsi to viděl už v pokecu...ale dal jsem to sem,pač nevím kdo odsud tam chodí...
Jinak jako joo,kdybych to věděl,tak sem to nemazal Ale dobře ji tak,nezaloužila si místo na mojem disku