zensky maj horsi problemy, hlavne pravidelne 1 za mesicAdieuD píše:krnk vy mate problemy

zensky maj horsi problemy, hlavne pravidelne 1 za mesicAdieuD píše:krnk vy mate problemy
to nejsem pač auto mám a né nabouranýlefi píše:Spíš seš v píčí)))))))))))))))))))))))
to nejsem pač auto mám a né nabouranýlefi píše:Spíš seš v píčí)))))))))))))))))))))))
Nezaspavej dobu, dneska si od tohohle muzes dat na nekolik mesicu pokojgismo píše:zensky maj horsi problemy, hlavne pravidelne 1 za mesic. Nechtel bych
áá gájíček se ozvalBobik píše:nevstekej sebenga píše:a já už se nato vyseru kurva tady to furt blbne píča zasraná..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nekecej, fakt?redmenn píše:benga dostal v aaa výpověď...
nevim, jen řikal že dostal výpověď, že ho prej někdo prásknul nebo co....víc nevim...homer01 píše:nekecej, fakt?redmenn píše:benga dostal v aaa výpověď...![]()
a copa proved? něco nabořil?
how surprisingredmenn píše:tak zrovna sem s nim na telefonu, tak si z něj prej udělali srandu...
ty gájíčku já tebe taky neBobik píše:to víš, že jo megabuzno, sem tě neviděl ani nepamatujuHONZA_013 píše:áá gájíček se ozvalBobik píše: nevstekej se
Prej autobenga píše:to nejsem pač auto mám a né nabouranýlefi píše:Spíš seš v píčí)))))))))))))))))))))))
no sice trochu dost s předstihem,ale na mimoň se vždycky těšim nejvíc ze všech srazůgismo píše:tak jsou znamy termini MV a HSM:
Mimoňské Války 11 - 04. - 06.5.2007
Mimoňské Války 12 - 24. - 26.8.2007
Highspeed meeting 5 – 6.10.2007
jj, tak nejak. Jinak Monika z MV se pta co maj zaridit navic, ay to bylo uplne dokonale. Tak muzete napsat do jejich knihy.schade.fan píše:no sice trochu dost s předstihem,ale na mimoň se vždycky těšim nejvíc ze všech srazůgismo píše:tak jsou znamy termini MV a HSM:
Mimoňské Války 11 - 04. - 06.5.2007
Mimoňské Války 12 - 24. - 26.8.2007
Highspeed meeting 5 – 6.10.2007kua a to zima ani ještě pořádně nezačala...no budem to muset nějak přežít
Jo mohla bys nam to precist, byla by prdel.AdieuD píše:to asi nebude krtecek a kalhoty