No, v patek by to bylo ideal.redmenn píše:do týdne, možná i do konce tohohle by to nebyl problém:-)AdieuD píše:Skoda, ze to nemas na skladebrala bych to co nejdriv :-/
Potrebuju uz udelat poradek v te kabelarne.
Ty kovove nemas?
No, v patek by to bylo ideal.redmenn píše:do týdne, možná i do konce tohohle by to nebyl problém:-)AdieuD píše:Skoda, ze to nemas na skladebrala bych to co nejdriv :-/
taky, ale stojí 1290,-.zas je toho ale o něco víc.AdieuD píše:No, v patek by to bylo ideal.redmenn píše:do týdne, možná i do konce tohohle by to nebyl problém:-)AdieuD píše:Skoda, ze to nemas na skladebrala bych to co nejdriv :-/
Potrebuju uz udelat poradek v te kabelarne.
Ty kovove nemas?
po dnesnim pondelku jsem na tom podobne. Vcera mi umrel umrel strejdaAdieuD píše:Dneska je desne hnusnej den.. nemam rada pondeli..
achjo... to je mi litogismo píše:po dnesnim pondelku jsem na tom podobne. Vcera mi umrel umrel strejdaAdieuD píše:Dneska je desne hnusnej den.. nemam rada pondeli..
kdeeee? ty obyc?redmenn píše:jo jo,ty sou v pětce:-) koukni na to a ozvi se:-)
muj deda umrel loni, bylo mu 87, chudak ke konci nevedel, kde je a kdo jegismo píše:Diky.
Kdyz mi to tata oznamoval po telefonu, tak bylo z jeho hlasu poznat, ze je na tom dost spatne.
Co mi jeho manzelka rikala, tak umrel ve spanku. Aspon se netrapil
Ja uz si necim podobnym prosel, kdyz mi asi pred 3 roky umrela babicka pred stedrym dnem.AdieuD píše:muj deda umrel loni, bylo mu 87, chudak ke konci nevedel, kde je a kdo jegismo píše:Diky.
Kdyz mi to tata oznamoval po telefonu, tak bylo z jeho hlasu poznat, ze je na tom dost spatne.
Co mi jeho manzelka rikala, tak umrel ve spanku. Aspon se netrapilBylo priserny se koukat jak chatra a prestava nas poznavat
((((((
Myslim, ze ve spanku je to pro cloveka asi nej..![]()
achjo... nejhorsi je, ze timhle si stejne jednou vsichni projdem, tak ti preju, to prochazeni co nejlehci
tak upřímnou soustrast, muselo to bejt horzný, tak se drž panethomaswilliams píše:minulou neděli mi umřela babička v sobotu sem byl na pohřbu....byla to snad nejhodnější žena na světě.....já ji měl moc rádona byla takovej mazlík celý rodiny.....no a já sem nesl rakev....nikomu to nepřeju
gismo:taky upřímnou soustrast vím coto je nedávno mi taky umřel strejda......gismo píše:Ja uz si necim podobnym prosel, kdyz mi asi pred 3 roky umrela babicka pred stedrym dnem.AdieuD píše:muj deda umrel loni, bylo mu 87, chudak ke konci nevedel, kde je a kdo jegismo píše:Diky.
Co mi jeho manzelka rikala, tak umrel ve spanku. Aspon se netrapilBylo priserny se koukat jak chatra a prestava nas poznavat
((((((
Myslim, ze ve spanku je to pro cloveka asi nej..![]()
achjo... nejhorsi je, ze timhle si stejne jednou vsichni projdem, tak ti preju, to prochazeni co nejlehci
jenze strejdovi bylo max 55(presne nevim)