jako takový " a ikdyby jste jel v tom druhým pruhu, copak vy ste byl na hlavní?" a další hláška "a jako ten propadlej zdravotní průkaz myslíte že je v pořádku? " taxikář: "no já sem ....." policajt: "no tak to si k tomu připočtěte na magistrátu"

na stredni ti to asi neprojde,a le na VS jo... Ja makala pri gymplu v KFC.. ale to je pro hodne lidi, ponizujici, oni jsou z cukru a asi by se rozpadlicrazyape píše:A do skoly za me budes chodit ty?AdieuD píše:bez tam makat na vedlejsak a prijdes si mesicne jeste na viccrazyape píše:AdieuD: ja bych momentalne potreboval tak 10tis.to tam asi nemate co?
Do KFC bych jit asi makat nemohl. A na hovno je ze z ty moji anginy je mononukleoza takze nemuzu nic delat min do leta.AdieuD píše:na stredni ti to asi neprojde,a le na VS jo... Ja makala pri gymplu v KFC.. ale to je pro hodne lidi, ponizujici, oni jsou z cukru a asi by se rozpadlicrazyape píše:A do skoly za me budes chodit ty?AdieuD píše: bez tam makat na vedlejsak a prijdes si mesicne jeste na vicAle vydelala jsem si na prvni auto
crazyape píše:Do KFC bych jit asi makat nemohl. A na hovno je ze z ty moji anginy je mononukleoza takze nemuzu nic delat min do leta.
No ja prave ted mozna budu auto kupovatale pak budu mit hovno, a potreboval bych jeste naky penizky na to abych to nejak uvedl trosku do provozu....
Ale ja to myslel tak ze je to hrozna prace a jeste za silenejsi penizeAdieuD píše:crazyape píše:Do KFC bych jit asi makat nemohl. A na hovno je ze z ty moji anginy je mononukleoza takze nemuzu nic delat min do leta.
No ja prave ted mozna budu auto kupovatale pak budu mit hovno, a potreboval bych jeste naky penizky na to abych to nejak uvedl trosku do provozu....
No vidis, v lete budes mit volnej cas, a je to.. A oni si na to potvrzeni v KFC moc nehrajou, ja jsem byla lina ho prinest 7 mesicu
Vis co, ono je to tezky, kdyz je clovek na stredni a ma cas jen odpoledne a o vikendech. Ale kdo si chce vydelat, ten si vydela, kdo je linej, ma jen blby kecycrazyape píše:Ale ja to myslel tak ze je to hrozna prace a jeste za silenejsi penize
jjlefi píše:to mě mrzí homere,ale ber to z ty lepší stranky,přijdeš si od pojišťovny na pěkny peníze si myslim
no to mi povídej, dyt taky hnedka co sem udělal bylo, že sem otevřel kufr a kontroloval to, ještě sem vez golfový hole, takže když by to napral do kufru tak to bych se asi posrallefi píše:ještě že ti nezbořil nějak prdel,to bych byl teprve nasranej...25 hodin prace během vteřiny pryč...
njn už seš starej pardállefi píše:ja myslel že jsi jedny prodával.tušim že jsme se o tom bavily a že nebyly tvojepaměť mi už nějak neslouží...to víš 20 davno za mnou
ty jsi prudce yntelignenti hoch..lefi píše:autem
nn na kole prej ne...slyšel jsem něco o koloběžkáchAdieuD píše:ty jsi prudce yntelignenti hoch..lefi píše:autemja si myslela, jeslti tam nejedou na kole...
Johnik potrebuju vedet, jak velkym, mam v brne zasilku a potrebuju ji dostat do praglu
mas hodne nalitano, ze?AdieuD píše:kostata jsou lepsi
prej golfem (jen sem zapoměl jestli I.gen. nebo II.gen.) jak je ten balík velikej? kolik to bude stát? jak ho najdu?AdieuD píše:cim tam jedete?Johnik píše:v sobotu ráno (prej kolem 6). na místě kde tě naberem se ještě dohodnem. + 300 Kč na benzín