Hensel: Též se připojuji ke gratulacím pěkný mimi
Moje ségra bude rodit v červenci,takže se stanu strejdou ;o))
No ty Biky se jdu za chvilku juknout taky...
Lukash píše:2Hensel-Nejel si včera tj.30.4 tak nějak na večer do Hornbachu?
jásná páka byl jsem tam potřeboval jsem nějaký pikačovinky domů jsem maloval tak nějaký šrouby a pak světlo...tys mě tam viděl?
Neviděl,ale předjížděl jsem tě na konci toho prosklenýho nesmyslu,vínová felda v kombajnu.Mám vzadu bílé lampy,pak si stál zamnou na světlech...
Připojuji gratulaci
jásná páka byl jsem tam potřeboval jsem nějaký pikačovinky domů jsem maloval tak nějaký šrouby a pak světlo...tys mě tam viděl?
Neviděl,ale předjížděl jsem tě na konci toho prosklenýho nesmyslu,vínová felda v kombajnu.Mám vzadu bílé lampy,pak si stál zamnou na světlech...
Připojuji gratulaci
tak to sem te dnes videl na stodulkach smer repy po jeremiasce podle tech lamp
Připojuji gratulaci
Hensel píše:
Připojuji gratulaci
tak to sem te dnes videl na stodulkach smer repy po jeremiasce podle tech lamp
To je možný,jel jsem tudy.Jestli to byl vínovej kombajn tak jsem to byl asi já...
Mimoň nebyla zlá je to holt velká akce akorát co se týče organizaci ta byla podle mě trošku prokaučovaná..všude bylo málo hajzlíků a tak mě ráno přešla chuť bo byly všude fronty jako kráva
Ale jo celkem to šlo.Jen ty hajzliky to bylo moc zajímavý já osobně jsem to moc neřešil,zašel jsem kousek dál mimo lidi a pohoda.Ale přítelkyně to nemohla chvilku rozdejchat,když viděla ten hajzlík