Myslim ze tam dela,obcas se schazeji na Safru,jeste III Golf ma tam 17 kola a jeste cerveny cilo,mel jeste zelenyho bawora celyho zahlazenyhoSlavisimo píše:tu 205 znam obcas stoji u sconta na stodulkach...panacek tam asi pracujeWilda píše:Vidas treba zlotou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????Nebo oranzovou 205,bilejma kerkama na bocich,nebo cervenou schade asi tak od pulky svihnutou cerne????Ten kluk co ji ma sakra skodovkam rozumi
Praha 5
Jednoho clovicka s Ibizou znam, nema sice okousanej spoiler, ale zanam. Ted v zime s ni nejezdi a ma misto toho cernou Audinu. Toho clovicka s tou oranzovou 205kou znam taky, je z Reporyj (ted nevim jak se jmenuje).Schazej se bud u Shellky v Repich, nebo u Safranky na Stodulkach.Wilda píše:Vidas treba zlutou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????
jj na Safrulexicon píše:Jednoho clovicka s Ibizou znam, nema sice okousanej spoiler, ale zanam. Ted v zime s ni nejezdi a ma misto toho cernou Audinu. Toho clovicka s tou oranzovou 205kou znam taky, je z Reporyj (ted nevim jak se jmenuje).Schazej se bud u Shellky v Repich, nebo u Safranky na Stodulkach.Wilda píše:Vidas treba zlutou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????

Mno nejakou jsem tam videl, ale asi jenom 2x. Nestojis nahodou vedle trziste u Travnickovy, jak je to parkoviste???JohnnyC píše:Nejsi to nahodou ty co furt ocumuje moji crxku na lukach ?
JJ znam, s tou jsem chodil taky do tridy. Ale tu zna v Reporyjich skoro kazdej.Wilda píše:Jo treba te znam.Ja chodil taky na zakladku do Reporyj.Neznas Martinu J.???

Je to moje sestrenicelexicon píše:Mno nejakou jsem tam videl, ale asi jenom 2x. Nestojis nahodou vedle trziste u Travnickovy, jak je to parkoviste???JohnnyC píše:Nejsi to nahodou ty co furt ocumuje moji crxku na lukach ?
JJ znam, s tou jsem chodil taky do tridy. Ale tu zna v Reporyjich skoro kazdej.Wilda píše:Jo treba te znam.Ja chodil taky na zakladku do Reporyj.Neznas Martinu J.???

Copak je na nem vychytanyho ?lexicon píše:Jezis to jsi ty, to jsem mohl poznat z nicku. Uz mas neco jinyho nez toho Favorita co jsi zboril hned druhej den co jsi dostal ridicak???Wilda píše:Je to moje sestrenice
Se ti divim ze si to nedas na nejaky hlidany parkoviste. Takovy vychytany auto.JohnnyC píše:Nahodou jo;) Ale ted tam neni...

Woe,to byl otce aspon jsem se poucillexicon píše:Jezis to jsi ty, to jsem mohl poznat z nicku. Uz mas neco jinyho nez toho Favorita co jsi zboril hned druhej den co jsi dostal ridicak???Wilda píše:Je to moje sestrenice
Se ti divim ze si to nedas na nejaky hlidany parkoviste. Takovy vychytany auto.JohnnyC píše:Nahodou jo;) Ale ted tam neni...

No to jo. Me se tohle stat, tag uz snad ani do auta nesednu.Wilda píše:Woe,to byl otce aspon jsem se poucil

CRXko je auto vychytany samo o sobe, i neupraveny. Ja ho mit, tag bych ho jen tag na ulici radci nenechaval. Jinak hlidany parkoviste jsou treba nahore v ulici Fantova (btw: tam bydlimJohnnyC píše:Copak je na nem vychytanyho ?To asi myslis jinou ta moje je zatim skoro seriovka... Hlidanych parkovist tu moc v okoli neni...

Jsem si ani nevsim ze si mezi tim neco mel, jinak co to bude az to bude??? CRXko, ze jo???Wilda píše:Mezitim jsem mel 105,ale tu uz tak rok nemam.Ted planuju Hondu
Jestli bydlis v Travnickovy tag je to na pul minuty chuze. Taky je nejaky parkoviste jakoby mezi zastavkou Metra Luka a kulatakem na stodulkach. To je jeste bliz.JohnnyC píše:Ale to je strasne daleko;)
-
- Kontaktovat uživatele:
ta ibiza ma slovenksou RZ? Jinak tu skudku znam, ale je pekne oskliva a frajer bydli kousek ode me a dela s tim po nocich hroznej bordel, bych ho za to vzdycky kdyz me vzbudi zabilWilda píše:Vidas treba zlutou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????Nebo oranzovou 205,bilejma kerkama na bocich,nebo cervenou schade asi tak od pulky svihnutou cerne????Ten kluk co ji ma sakra skodovkam rozumi
Hmm,je hrozna, ale na to ze je to 105 lita slusneprovocation píše:ta ibiza ma slovenksou RZ? Jinak tu skudku znam, ale je pekne oskliva a frajer bydli kousek ode me a dela s tim po nocich hroznej bordel, bych ho za to vzdycky kdyz me vzbudi zabilWilda píše:Vidas treba zlutou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????Nebo oranzovou 205,bilejma kerkama na bocich,nebo cervenou schade asi tak od pulky svihnutou cerne????Ten kluk co ji ma sakra skodovkam rozumi

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Wilda píše:Nebudu troskarit S2000Asi Civic V nebo VI

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5
jo jsem ...Slavisimo píše:kdyz uz sme u ty prahy tak je tu nekdo z Prahy 5?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Re: Praha 5
OdkudMarauderZ28 píše:jo jsem ...Slavisimo píše:kdyz uz sme u ty prahy tak je tu nekdo z Prahy 5?

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele: