Dekuju za zastani, ale on me za damu nepovazuje... ale dekujuLucky píše:Takhle se mluví s dámou jo?Anonymous píše:xpolstarekx píše:YANEK: Helejd prestan se semnou porad zaobirat jo. Nevim estli beze me nemuzes zit nebo do me musis 24 hodin na kazdym foru u kazdyho cloveka proste rejt a rikat vo me jaka jsem k...a. Nech me uz bejt jo. dekuju.klid jo tohle bylo hodnocení na auto o tobě ani slovo tak si naser jo
fuj!
xpolstarekx píše:YANEK: Jo? si projdi tuning forum a to co rikas ostatnim... nebo si spis hlidej at se to ke me nedonese kdyz uz "nic nedelas" A zvlastni je ze zrovna moje auto se ti zachtelo hodnotit... nic...
HezkýAnonymous píše:TAK AT TADY NEBLYJE TY SVOJE NESMYSLY VO TOM ŽE JÍ FURT A VŠUDE POMLOUVÁM JAKÁ JE K...A VONA MI JE UPLNĚ VOLNÁ A NEMÁM POTŘEBU SE O NÍ Z NIKYM BAVIT A KOR JÍ POMLOUVAT
Sorka,sem netušil že jsi to tyYANEK píše:jako anynymní tu sem z lenosti poslední dobou se nepřihlašuju myslim že já se nezapřu a ty laky na srazy jezdíš takže samodřejmě víš že celý srazy řešíme jenom jí že jo tak at se uklidní a necejtí se děsně ublížená že se mi nelíběj její světla
Ty ses tak chytrej a super, ze na tebe ja proste nemam, takze dalsi konverzace s tebou se ve prospech cizich lidi vzdavam. Kdyby slo jen o ty svetla, tak ti to tu nepisu. Ale ono kdyz to rekne jeden, tak nic, dva uz je to divny, ale tri a vic.... mno nevim. Nic, uz te neresim.[/quote]xpolstarekx píše:quote]JO ZNÁŠ TO JE TA DÁÁÁÁMA