xpolstarekx píše:Lucky: Se podivam.... ts, jak fotil jen damy? A co na me? to si nemyslel?
To víš,že myslel,ale až na pár vyjímek tam bylo vše věkově tak 50+ Potom já + holčiny a 2 takový dobrý borci...kolem 20 let...ale ty jsem nevyfotil,jsou zadaní
To je jednooo zadanej nezadanej... ale 20... to je zas malo... neco 22-30 tam nebylo?
No to Tě sklamu..kolem 22 ano,ale to byly slečny To bylo spíše pro mě
thomaswilliams: Jo,představ si,že to byla svědkyne Už jsem ji sem jednou dával,jak s ní tancuju....hele a dej se schválně tvoje foto,...třeba se nějká tunerka chytne
Zdravim prahu 5 potreboval bych mensi radu, v sobotu jedu omrknout jedno auto na Prahu 5 ulice K Rozmezi , Slivenec.
Ale absolutne nic mi to nerika...... poradi mi nekdo kde to je?? Nebo kdyby mi nekdo poslal nejakej odkaz na nejakou mapku byl bych vdecny. Jedu smerem z Praha Liben ...... vim ze by to melo bejt nekde na Smichaci..... ale tam to bohuzel moc nezmam. Dik za Vase rady
AccentH.dave píše:Zdravim prahu 5 potreboval bych mensi radu, v sobotu jedu omrknout jedno auto na Prahu 5 ulice K Rozmezi , Slivenec.
Ale absolutne nic mi to nerika...... poradi mi nekdo kde to je?? Nebo kdyby mi nekdo poslal nejakej odkaz na nejakou mapku byl bych vdecny. Jedu smerem z Praha Liben ...... vim ze by to melo bejt nekde na Smichaci..... ale tam to bohuzel moc nezmam. Dik za Vase rady
AccentH.dave píše:Zdravim prahu 5 potreboval bych mensi radu, v sobotu jedu omrknout jedno auto na Prahu 5 ulice K Rozmezi , Slivenec.
copak, nasel jsi hezkou preludku??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
copak, nasel jsi hezkou preludku??
No jedna se mi tam vyskytla, uz je to tri z prahy, tak uvidime. Ti pak napisu na ICq, az jak to dopadne.