žádný fota... opilá si bylaAdieuD píše:fota? to byly ty blesky? takze jsem nebyla zas tak opita

žádný fota... opilá si bylaAdieuD píše:fota? to byly ty blesky? takze jsem nebyla zas tak opita
Neluška píše:žádný fota... opilá si bylaAdieuD píše:fota? to byly ty blesky? takze jsem nebyla zas tak opita![]()
nikdo tam nefotil
sakra... ja uz vazne nebudu pitNeluška píše:žádný fota... opilá si bylaAdieuD píše:fota? to byly ty blesky? takze jsem nebyla zas tak opita![]()
nikdo tam nefotil
doted mam vytlem z vykrouceninyBulda píše:alspon byla sranda
Soňa tam je a já tam nejsem proto,že ta fotka byla brutálně přesvícená takže ze mě byly vidět jenom oči a pusa...L.A.M.A. píše:A to je podvod, pan Hattori a pani jejis jmeno si nepamatuji neni na zadne fotce i kdyz je pan Maestro uchylako numero uno Eiffelo fotil.
a to jo to je hodne luksusni taky sem si to zapamatovalAdieuD píše:doted mam vytlem z vykrouceninyBulda píše:alspon byla sranda
mě ne já to znám už dávnoL.A.M.A. píše:To sem vas zase neco naucil
vyvrtku jste ale neznalaNeluška píše:mě ne já to znám už dávnoL.A.M.A. píše:To sem vas zase neco naucil![]()
![]()
na koho to asi tak padneL.A.M.A. píše:priste u nekoho budu psat, tak se pripravte, ze se socknu
no muzeme nekam skocit zasejc.. ale po vyplateNeluška píše:na koho to asi tak padneL.A.M.A. píše:priste u nekoho budu psat, tak se pripravte, ze se socknu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hmmm a kde jinde teda:lol:L.A.M.A. píše:Neluska : no na koho asiale priste nespim na zemi...
treba u nas na zemiNeluška píše:hmmm a kde jinde teda:lol:L.A.M.A. píše:Neluska : no na koho asiale priste nespim na zemi...