Značení slicků není žádná věda, ve většině případů je první udaj šířka (mm, nebo cm) a pak průměr zas v mm, nebo v cm, a pak samozrejme pruměr ráfku. Poté jde také o samotné směsy ale to je věc kazdého výrobce, takže nejlépe dohledat v katalogu. Příklad:http://www.speedpro.eu/kumho-ecsta-tw01 ... 11771.html
rozměr: 200/640 R18, 200mm šířka, 640mm pruměr, 18" ráfek, poté jde jen o to si spočítat (změřit) požadovaný prumer ze sériové pneu a najít ekvivalentní nahradu ve slickach...
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
za mě spokojenost..vše na jednom místě, přehledně, levně, vím s jakými daty pracuje jednotka, graficky si uspořádám jak potřebuji, pokud potřebuji sledovat jednu veličinu zvětším si ukazatel přes celý display..atd..atd takže pokud někdo řekne že je to na nic, nemá s tím zkušenost
Marab: Přesně tohle už jsem na to slyšel, tak jsem rád za potvrzení
Taboo: U čehokoliv jiného chladič oleje před kolem proč ne, ale u auta na drifty je to vzhledem k roziku ťukanců trochu nepraktické, ne ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
LiberaleMiguel2 píše:Taboo: U čehokoliv jiného chladič oleje před kolem proč ne, ale u auta na drifty je to vzhledem k roziku ťukanců trochu nepraktické, ne ?
Ne. I u aut na drifty to je naprosto bezne. Mnohe z nich k ochrane chladicu oleje, intercooleru a radiatoru pouzivaji cemu se rika "bash bars".
Na druhou stranu, nekteri lidi si ten chladic oleje i s nijak nechranenyma hadicema placnou doslova zvenci na naraznik. Treba v Japonsku je z toho velka moda.
na to jsem také myslel, ale použil jsem Tvůj návod na uzavřené chladiče s nuceným odtahem, takže zatím s teplotou nebyl problém chladím si tím nuceně i intercooler...samože je to EVO1, takže mouchy budou, ale zatím super
komplet nová kabeláž je moje práce display je tablet, emu mu sdílí informace přes bluetooth.
display mám natočen směrem dolu tak jako byla origo palubka..když jsem s tím vyjel poprvé, nebylo nic vidět, ale měl jsem naštěstí stažený jas..teď už je to ok...