Sova: Najdi mi prosím na mém autě červeno-bílou kombinaci prosím...
Musím se tak troěku zastat. Nelíbí se mi jak jste se do Ondry pustili. Není to vkusná kombinace, ale ta práce je na tom odvedená dobře. Auto sice vypadá šíleně, ale rozhodně bych to nesrovnával s tuzingem škodovek apod. Funkci to nijak nezničilo, zachovává to linie vozu...a že má majitel jiný vkus už je věc jiná..
stejne jako recesi bych si spis predstavoval to hodit na zem na nejake radoby racing kola a gumy a hodit do toho Nitro nebo tak neco a ne lakovat kazdou capinu co ti z toho upadne
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Sova píše:jo je to hrozný?
Mě to připadá jako alá new Fiat 500 nebo new MiniCooper
A nad tím tady i venku hodně lidí onanuje...
Nepřijde mi to jako kolotoč, barevna kombinace se mi líbí...ale tak "tuning" to asi není no...
...ale tak co...TF mi stejně nepřijde moc o tuningu
když automobilka nacukrblikuje autičko tak je to podle spoustu lidí luxusní
ale pokud to udela nekdo privátne s matizem tak je hned za kýčovitýho kreténa
Je to taková Iphone logika
souhlas....má svůj styl na rozdíl od hnusů co vznikají : škoda hovno-go
tuning to opravu není ale tak v čr poměrech by se to za něj dalo považovat.
Dal jsem to sem kvuli těmhle komentářům
stojí mě to prd , dělám na tom po volnejch večerech a baví mě to ...
Červeno bílá kombinace se mi líbí , k červený mě nic moc nenapadlo ( celý červený by to taky nemuselo bejt špatný ale chtěl jsem to podtrhnout , černý to bylo a chtěl jsem změnu )
To že se to někomu nelíbí mě žíly netrhá , až to potkáte tak to předjeďte ( moc práce vám to nedá ) a pokračujte dál
tholis píše:Sova: Najdi mi prosím na mém autě červeno-bílou kombinaci prosím...
Musím se tak troěku zastat. Nelíbí se mi jak jste se do Ondry pustili. Není to vkusná kombinace, ale ta práce je na tom odvedená dobře. Auto sice vypadá šíleně, ale rozhodně bych to nesrovnával s tuzingem škodovek apod. Funkci to nijak nezničilo, zachovává to linie vozu...a že má majitel jiný vkus už je věc jiná..
heh tak když mu to sepsuje moderator projektu tak je pochopitelný že se do něho pustí i jiní uživatele
Ježiš tholis tak já nevím...
ty ten styling měníš jak ponožky, případně sem dávaš photoshopy...kdo se v tom má pozpátku v minulosti vyznat...měls bílý kola a bílej pruh pokud vím...auto máš doufám pořád červený
tholis píše:Sova: Tak napsal jsem to normálně. Barevná kombinace jako taková se hodí, ale ty části vozu které dal do laku se nehodí.. Asi jsem se blbě vyjádřil
měls ty kola bílý a ten pruh nebo to byl photoshop?
A proč se divíte, že se to některým nelíbí, proboha? To je neustále dokola zde na tomto foru. Když sem dá někdo auto do projektů, vždy bude skupina lidí, kteří to pochválí a druhá skupina, které se to líbit nebude. Mně se to nelíbí, tak jsem to slušně napsal, stejně jako ostatní, kteří to vidí stejně nebo podobně. Tak nepolemizujte, proč jsme si dovolili napsat, že se nám to nelíbí, my také nepolemizujeme nad tím, proč se vám to líbí
ty Oz kola bych tam vubec nedaval...zabíjí to ten hravej kýčovitej look ala mini
černé plasty by byly zdarec stejně jako v barvě laku...
asi se na mě nikdo nebude zlobit, když řeknu že matiz je celkově zdarec a tohle ho aspon vytáhne nahoru...
Nie je nič jednoduchšie ako si to prelakovať cez Photoshop a dopredu vidieť vysledok byz zbytočného plytvania financiami. Úprimne som videl len málo vozidiel kde biele disky vyzerali dobre ale najskôr to bolo asi na bielom aute. Toto tvoje dielo vyzerá asi tak ako keby si to nastriekal bielou práve preto že si mal taký sprej
Naposledy upravil(a) pufko dne 24 lis 2012 13:39, celkem upraveno 1 x.
Mě se to nelíbí, ty bíle lakované díly ve mně vyvolávají stejné pocity jako "chromované" lišty z Lidlu
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
S timhle typem vozu jsem MUSEL bohuzel absolvovat cestu z Mostu do Kladna... Takovej pocit jsem nemel v ZADNYM aute co jsem kdy ridil, ale v zadnym... Ani bych to nenazval autem... Spis vysmech. Ze to vubec proslo homologaci je mi zahadou...
Sorry, ale bud rad ze tvoje pritule se na to vysrala...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Já stímhle autíčkem najezdil pár tis km kdysi dávno a dokud to nemělo najeto 80tis tak to jelo velice pěkně na to že to je 0,8motor tak 100km/h tam bylo celkem snadno . (samo s ohledem na motor)
Ty OZ budou fešný .
A ty přelakovaný plasty bych asi vrátil z5 do černý .
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up