Daewoo Nexia³ project

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
Uživatelský avatar
Ivan
Administrátor
Příspěvky: 3794
Registrován: 04 úno 2004 09:41
Bydliště: Brno-Praha
Kontaktovat uživatele:

Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Ivan »

Přátelé, dovolte mi stručně představit moje auto, abyste měli za dlouhých zimních večerů co číst. Pojal jsem to chronologicky, jinak to asi ani nešlo.

Ivan
____

1996

Model Nexia vyráběla automobilka Daewoo od roku 1994 do roku 1997. Vyráběl se jako třídveřový hatchback, pětidveřový hatchback nebo čtyřdveřový sedan. Auto je založeno na Opelu Kadett E. Obsah motorů byl u všech modelů stejný – 1498 ccm – slabší varianta (8 ventilů) měla výkon 55 kW, což je asi 75 koní, a druhá varianta se 16 ventily měla výkon 65 kW, tedy asi 90 koní. Verze na trhu se lišily také výbavou, ta nejluxusnější v sobě zahrnovala klimatizaci, ABS a elektricky ovládaná okna.

Když moje Nexia opustila v roce 1996 brány jihokorejské automobilky, asi netušila, jaký osud ji čeká. Jestli mě paměť neklame, pořizovací hodnota Nexe v roce 1996 byla kolem 400.000 Kč, ale je pravdou, že před více než 15 lety patřila na českých silnicích k tomu hezčímu a lepšímu, co šlo potkat, a 90 koní pod kapotou silnějšího 16V motoru dělalo z řidiče krále silnic. Z dnešního pohledu je to jen těžko představitelné.

2001

Téměř pět let sloužila Nexia jako rodinné auto, bez jakýchkoli úprav či oprav, nepočítáme-li běžný servis. Nabízela poměrně velký zavazadlový prostor, na tehdejší dobu výborné jízdní vlastnosti, celkem svižný motor a v neposlední řadě i poměrně zajímavý design.

Pamatujete na rok 2001? Pamětníci si jistě vzpomenou, jak se na plátnech kin objevil film „The Fast and the Furious“, neboli „Rychle a zběsile“, který odstartoval něco, co v České republice dosud masově neexistovalo – zájem o úpravy automobilů (ať po stránce vzhledu, a o to šlo tehdy především, či po stránce technické) a o závody ve sprintu na čtvrt míle.

2003

Tento film neminul ani mě a po vzoru ostatních fanoušků tohoto kultovního filmu, kteří vlastnili automobil, jsem se s pár let čerstvým řidičákem pustil do úprav, které mi dnes připadají neuvěřitelně směšné. Ale i to k historii mého vozu patří. Nemá cenu úpravy popisovat dopodrobna, vše začalo „tuningovou“ nálepkou na nádrži (stála 600 Kč), pokračovalo to laděným koncovým tlumičem polské výroby, mračítky na světlech (také z Polska), později jsem přidal laminátové prahy a tuhle úsměvnou fázi zakončil nalepením laminátového „lízátka“ na přední nárazník a nasávače na kapotě, který měl přivádět studený vzduch ke vzduchovému filtru. Následoval nákup „nachipované“ řídící jednotky, která spolu se sportovním vzduchovým filtrem Green a sportovními svíčkami Iridium subjektivně přidala nejméně 30 koní :D Následovalo odstranění katalyzátoru a nákup litých kol. Ano, tehdy jsem měl pocit, že vlastním tu největší závodničku pod Sluncem.

2005

Někdy v roce 2005 jsem pobral trochu rozumu a od kolegy Pecy z Nexia Clubu, který prodával svoji Nexii, jsem výhodně koupil tuhostně stavitelné tlumiče KONI, zkrácené pružiny značky ENZO a brzdy značky ATE. Současně jsem nechal vyměnit celou zadní nápravu za nápravu z Astry GSi, abych získal kotoučové brzdy namísto původních bubnových. V tento okamžik jsem si uvědomil, že vylepšování jízdních vlastností je mnohem rozumnější než nesmyslné patlání tuningových doplňků na auto a inspirován lidovou moudrostí „z hovna bič neupleteš“ jsem začal uvažovat o výměně původního 1,5litrového motoru za silnější. Na nové auto jsem neměl peníze, takže se mi tahle možnost jevila jako nejvhodnější. Viděno dnešníma očima bych ještě pár let počkal a koupil si auto silnější už od výroby, ale znáte to, když se vlak rozjede, špatně se zastavuje :D Na druhou stranu jsem přestavbu viděl jako obrovskou výzvu vytvořit něco, co nikdo jiný nemá.

2006

Jak zmíněno v úvodu, Nexia je nástupcem Kadetta a díky tomu je drtivá většina dílů vzájemně kompatibilních (také s Astrou, Vectrou, Calibrou a jinými modely od Opelu). Proto jsem na počátku roku 2006 požádal Pavla Bureše a jeho otce Jiřího Bureše, nesmírně šikovné mechaniky z Jinačovic u Brna, kteří se mimo jiné specializují právě na Opely, o to, zda by byli schopni provést výměnu stávajícího sériového motoru za atmosférický 2litr z Opelu Kadett (c20xe), který jsem koupil od člověka s přezdívkou I.C., vlastníka jednoho z tehdy vůbec nejrychlejších dvoulitrů ve sprintech v ČR.

Implantování nového motoru nebylo jednoduché a z počátku nás provázelo také dost starostí pramenících z toho, že automobilka Daewoo udělala na autě oproti Kadettu více změn, než jsme původně předpokládali. Nicméně investované prostředky se zúročili v dubnu 2006, kdy na sprintech na brněnském okruhu skončila tehdy premiérově představená, ale ještě nedokončená Nexia v kategorii dvoulitrů na čtvrtém místě hned za dvěmi Integrami a Fiatem Uno.

Od tohoto okamžiku jsem zcela rezignoval na nesmyslné úpravy vzhledu auta a soustředil se jen na úpravy související s jeho výkonem. Pořídil jsem svody od německé společnosti Lexmaul, které jsem omotal do izolačních pásek od ThermoTecu, pořídil jsem tzv. „sací domeček“ od Friedrich Motorsport, koupil anatomické sedačky Recaro montované do Caliber, kvalitnější pneumatiky i brzdy a o půl roku později si nechal podomácku vyrobit také výfukové potrubí odpovídající tomu originálnímu, které se používalo v Kadettu GSi.

2007

Nadšení z atmosférického motoru, který mohl mít výkon kolem 160-170 koní, pomalu začalo vyprchávat, protože člověk si na rychlost a výkon strašně rychle zvykne a jak se říká, „s jídlem roste chuť“. Někdy v půlce roku 2007 se mi podařilo přemluvit mechanika Pavla Bureše, aby mi prodal motor, který jako oko v hlavě schovával u sebe v garáži; jde o motor s kódovým označením c20let – znalci motorů Opel vědí, že se jedná jeden z nejvýkonnějších motorů od Opelu – o přeplňovaný 2litrový motor se sériovým výkonem 204 koní a kroutícím momentem 280 Nm. Pavel mi motor nakonec prodal a společně s jeho otcem provedli montáž do Nexie. Původní atmosférický motor našel svého nového majitele, který jej po mém vzoru umístil do své Nexie. Již v září 2007 jsem poprvé vyjel na silnice s novým turbo motorem a na ten zážitek asi nikdy nezapomenu. Po první jízdě jsem byl úplně spocený, plný zážitků a adrenalinu. Tušil jsem, že auto bude silnější, ale že pojede tak, jak jelo, to jsem si ani ve snu nepředstavoval. Ačkoli vím, že 204 koní není nic až tak neobvyklého, nechal jsem se naprosto unést tím neskutečným výkonem umocněným o to „nakopnutí“, které motoru dala turbína. A navíc ten pocit, že pod kapotou rodinného nenápadného hatchbacku mám 204 koní, nebyl úplně špatný.

Ani v tomto případě se nám zcela pochopitelně nevyhnuly technické problémy – po celou dobu nás provázely především opakované problémy se sériovým turbem a občas se pokazilo něco, co se pokazit vůbec nemělo. V průběhu roku 2008 jsme provedli výměnu a přemístění sériového intercooleru za větší z Opelu Frontery, nainstalovali budíky na měření tlaku oleje, benzínu a turba, pancéřové brzdové hadice, pořídil jsem skořepinové sedačky Sparco, upravili jsme přední kapotu kvůli odvětrávání, do motorového prostoru umístili novou rozpěru mezi tlumiče a koupil jsem nové pneumatiky Toyo R888.

2009

To, že mechanik Pavel Bureš se svým tátou předvedli opět vynikajicí práci, se potvrdilo v roce 2009, kdy se Nexie pravidelně umísťovala na bodovaných pozicích nejen v závodech DRAG CUP (http://www.dragcup.com" onclick="window.open(this.href);return false;), ale i na sprintech nevalné úrovně konané v rámci nejrůznějších tuning srazů. Úspěšný rok 2009 završila 2. místem v celém poháru DRAG CUP v nejsilnější kategorii předokolek (nad 2000 ccm). Někdy v té době se o Nexii objevil také článek v Tuning Magazínu a Světu motorů.

Bylo ale evidentní, že Nexie má zdatné konkurenty (zejména Fiaty) a že si svoje prvenství neudrží dlouho. Proto jsem využil obrovského potenciálu, který motor c20let poskytuje, a připravoval se na další etapu, která měla výkonový náskok Nexie před konkurencí udržet.

2010

Hned v lednu 2010 se začalo intenzivně pracovat na úpravách, které měly výkon Nexie posunout na hranici 350 koní. Jestli jste to dočetli až sem tak víte, čím vším jsem si za uplynulé roky prošel – proto jsem se rozhodl, že úpravy neponechám náhodě, neboť jak se říká: „Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci.“ Ale ani v tomto případě to bohužel neplatí bezvýjimky, jak se dočtete dále :mad:

Zatímco motor putoval na úpravy na Slovensko, v dílně u Pavla Bureše se připravoval zbytek auta na implementování upraveného motoru. Kromě nutných úprav karoserie a jejího zesílení v kritických částech se skládala převodovka F28 se samosvorným diferenciálem Quaife dovezeným z Velké Británie. Po ukončení karosářských úprav jsme celý motorový prostor nalakovali a zamaskovali tak stopy po převařování. V mezidobí slovenská AMA Exhaust Systém chystala motorové svody a downpipe, později připravili k mé velké spokojenosti také celé výfukové potrubí.

Přibližně za 4 měsíce byl motor po naladění převezen zpět do České republiky, kde se následující 2 měsíce celé „dílo“ kompletovalo. Motor byl naladěn na střízlivých 340 HP / 410 Nm při 0,9 baru. Pro fajnšmekry prozradím některé komponenty, ze kterých je motor složen: vstřiky Siemens, turbo Garrett, kovové těsnění pod hlavou, olejový ostřik pístů, hlavové šrouby ARP, kované písty a ojnice Wiseco, hliníkový setrvačník, kovokeramická spojka, programovatelná řídící jednotka EMS, palivové čerpadlo Bosch a další. Přesnou specifikaci zcela záměrně uveřejňovat nechci.

Kromě toho došlo ke kompletní výměně kabeláže a veškerých rozvodů, řešily se technické detaily s vhodným umístěním intercooleru a další desítky nejrůznějších technických věcí, které zde nemá cenu rozebírat. A jak to tak bývá, nic není tak snadné, jak se zdá: po cca 200 ujetých kilometrech se opakovaně objevily problémy s hydraulickými zdvihátky, prasklo těsnění pod hlavou mezi 2. a 3. válcem, což si vyžádalo přebroušení hlavy a dost časově náročné dodatečné práce, později se objevily problémy s převodovkou a spojkou, asi po 300 km odešel kloub na poloose.

Na závěr jsem pro běžné ježdění objednal nová kola Team Dynamics 16" Pro Race 1.2 s pneumatikami Toyo R888, na sprinty jsem koupil grafitová Team Dynamics 15" Pro Race 1.2 a pneumatiky Hoosier Drag Radial Racing slicks, dokoupil jsem také pro spolujezdce 6bodové pásy Securon.

Zdá se, že všechny největší technické problémy jsme prozatím překonali, Nexia až doposud bez jakékoli závady najela kolem 8.000 km v poměrně svižném tempu a asi 10 cvičných závodů ve sprintu, včetně letmého kilometru (http://www.youtube.com/watch?v=5sQaVsMeOgk" onclick="window.open(this.href);return false;). Cílem v roce 2010 nebylo nikde vítězit, spíše jen otestovat techniku a vychytat „mouchy“.


2011

Na jaro 2011 čeká kompletní kontrola celého auta, nové brzdy od MD Components (o zkušenosti se podělím) a ještě další věci, které zatím nechci publikovat.

Pokud jste celý příběh dočetli až sem, doufám, že Vás zaujal a možná i inspiroval. Na závěr bych rád podotkl, že nepovažuji svůj projekt za nikterak výjimečný, je to pouze jeden z mnoha projektů, které v České republice v poslední době vznikly. Za všechny bych rád zmínil MarAtovu Hondu a několik dalších aut, které se pravidelně účastňují DRAG CUPu. Můj projekt je originální možná zvoleným modelem auta a mojí urputností s projektem pokračovat. Vím, že kdybych nyní s tímto projektem začínal, začal bych úplně, ale úplně jinak. Ale chybami se člověk učí.



Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
m.artty
Moderátor
Příspěvky: 8238
Registrován: 23 čer 2009 22:23
Bydliště: Litvínov
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od m.artty »

Perfektní projekt 8) na jednu stranu je trošku škoda, že to není v původní karoserii Kadetta (byl by to Kadett s nejkrásnější technikou v naších luzích a hájích), na druhou stranu je fajn, že to vzniklo na základě obyčejného auta, které nikdy nemělo žádné sportovní ambice.

Každopádně tenhle projekt budu sledovat velice rád 8)


Ještě jen okrajově k rozdílům Nexia vs. Kadett. Zrovna předělávám elektrické stahování oken z Nexie do Kadetta.... a na co jsem nenarazil - Nexiácké konektory vypadají stejně jako Kadetťácké, ale jsou o maličko menší :lol: Nechápu jaký důvod měli Krojeci k tomu, aby předělali úplně nepodstatné věci :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od milosh »

Ivane super, kez by podobnych clanku tady bylo vic, snad uz lidi jednou pochopi ze plasty a neony pod autem nejsou vsechno 8)

Uživatelský avatar
kucik
Příspěvky: 497
Registrován: 27 kvě 2008 12:48
Bydliště: Moravská Třebová
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od kucik »

Moc hezký projekt. Prosim tě, kde se dá sehnat ta maska?
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od milosh »

Masku si vyrobis, tady je navod ktery jsem delal pred lety :mrgreen:

https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-p ... sportovni/

Uživatelský avatar
JRD McLAREN
Příspěvky: 4074
Registrován: 16 črc 2006 21:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od JRD McLAREN »

Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

Uživatelský avatar
Ivan
Administrátor
Příspěvky: 3794
Registrován: 04 úno 2004 09:41
Bydliště: Brno-Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Ivan »

JRD McLAREN píše:...IN ACTION...
Všimněte si zejména profesionálního rozjetí :lol:

Uživatelský avatar
JRD McLAREN
Příspěvky: 4074
Registrován: 16 črc 2006 21:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od JRD McLAREN »

..ale treba si to dat na "slow-motion".. :alien:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

Uživatelský avatar
MarAt
Příspěvky: 682
Registrován: 10 říj 2004 11:10
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od MarAt »

Můj projekt je originální možná zvoleným modelem auta a mojí urputností s projektem pokračovat.

8) RESPECT
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

Uživatelský avatar
Stanley
Příspěvky: 890
Registrován: 05 bře 2010 17:58

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Stanley »

Dobře ty, další Korejec. Já mám své auto zatím v utajení :D :?:

Ritchma
Moderátor
Příspěvky: 9432
Registrován: 11 úno 2004 21:38

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Ritchma »

pěkný 8) Tohle auto ještě pamatuju když dostávalo na prdel od saxa, to už je let...
Btw mě už k tomuhle prostě nesedí ten otuzenej předek, minimálně to zbytečně zakrývá intercooler, jinak tomu nemam co vytknout a obdivuju že si vydržel takovou hroznou dobu s pořád stejnym autem 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od milosh »

Mno, vzdyt z puvodniha auta uz zbyla jen kastle a palubka, zbytek je jinej :mrgreen:

Uživatelský avatar
Ivan
Administrátor
Příspěvky: 3794
Registrován: 04 úno 2004 09:41
Bydliště: Brno-Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Ivan »

Ritchma píše:pěkný 8) Tohle auto ještě pamatuju když dostávalo na prdel od saxa, to už je let...
Btw mě už k tomuhle prostě nesedí ten otuzenej předek, minimálně to zbytečně zakrývá intercooler, jinak tomu nemam co vytknout a obdivuju že si vydržel takovou hroznou dobu s pořád stejnym autem 8)
Ritchmo, úpravy nárazníku kvůli intercooleru jsou také plánovány na toto jaro, jsem si toho vědom. Dobrej postřeh, díky ;)

Uživatelský avatar
Tiger.s
Příspěvky: 2575
Registrován: 17 lis 2005 11:44
Bydliště: Téměř Pilsen :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Tiger.s »

Moc pěkný tenhle projekt sleduju už od samého začátku kdy pro mňě začal být zajímavý tzn od implantace c20xe .C20let je pokračování evoluce které se podlě mého nedalo vyhnout 8)

Super :potlesk:
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

Marek
Příspěvky: 112
Registrován: 29 kvě 2004 22:45
Bydliště: Hradec Králové

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Marek »

Pravděpodobně nejrychlejší nexie na světě. Máš můj obdiv 8)
Audi A8 4.2 Quattro

Uživatelský avatar
Yurii
Příspěvky: 687
Registrován: 28 kvě 2007 14:43
Bydliště: Praha 2

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Yurii »

Perfektní projekt 8) Já bych nebyl do auta nacpat tolik prostředků a času :) Už tomu chybí jenom 4x4, to přijde na řadu příští rok? :idea:
Pětka f kombajnu

venca
Příspěvky: 1539
Registrován: 21 led 2008 20:50
Bydliště: Kladno

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od venca »

Lidi jako ty si zasloužej velkej obdiv za stavbu takovejch "hraček" 8)
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

Tom_
Moderátor
Příspěvky: 3732
Registrován: 05 srp 2005 14:31
Bydliště: Český Těšín
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Tom_ »

moc pekne,sympaticke cisla a sympatickej projekt 8) Jen tak dale 8)
Audi Coupe Quattro

awaj12
Příspěvky: 788
Registrován: 17 říj 2007 07:04

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od awaj12 »

Moc pěkné, taky sleduju ,,od vždycky´´ 8) . Nevím jestli si mě pamatuješ ale jednou asi před 4-5 ti lety si mě vezl na baldovci?? Ještě se starým motorem myslím (: (červená nexie sedan-Iveta, já syn :D )

Uživatelský avatar
Ivan
Administrátor
Příspěvky: 3794
Registrován: 04 úno 2004 09:41
Bydliště: Brno-Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Ivan »

awaj12 píše:Moc pěkné, taky sleduju ,,od vždycky´´ 8) . Nevím jestli si mě pamatuješ ale jednou asi před 4-5 ti lety si mě vezl na baldovci?? Ještě se starým motorem myslím (: (červená nexie sedan-Iveta, já syn :D )
Ahoj, samozřejmě pamatuju, tehdy jsem Tě vezl s atmosférickým 2litrem. O 4x4 jsem samozřejmě už mnohokrát uvažoval, ale nevím, jestli se mi do něčeho takového chce, navíc podle pravidel DRAG CUPu bych byl v jiné kategorii, kde nejsem vůbec konkurenceschopný (MarAt a jemu podobní) :D

Uživatelský avatar
FubuTomas
Příspěvky: 2092
Registrován: 09 led 2009 12:15
Bydliště: Jihlava - Staré hory
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od FubuTomas »

TOhle je nadhera.... hlavne ten motor teda :D drzim palce at se dari dal... 8)
ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39

((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))

Uživatelský avatar
Jirka.Kolouch
Příspěvky: 1630
Registrován: 27 úno 2008 20:56

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Projekt sleduju a je to parádní 8)
Lepší Nexii jsem neviděl :wink: A to, že to stavíš z zrovna z tohoto auta nemá chybu. Prostě respekt :potlesk: 8)
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

Uživatelský avatar
Flinta
Příspěvky: 1975
Registrován: 21 kvě 2006 08:55
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Flinta »

moc pekny 8) 8) 8)

Uživatelský avatar
Angličák
Příspěvky: 832
Registrován: 02 pro 2005 18:27
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Angličák »

Moc zajimavy pocin, ac neoplista, potazmo neDaewoo fanousek, tak toto vozidlo vedu v patrnosti jiz par let.

Drzim palce s dalsim zdarnym vyvojem 8)
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW

Uživatelský avatar
skodik
Příspěvky: 247
Registrován: 25 dub 2008 13:38

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od skodik »

krása,už jen to,že jsi vydržel přes standartní kecy,že se dostaneš na seriový výkon jiných aut...nádhera :D moc pěkný jen vydržet :lol:
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....

Uživatelský avatar
kminek
Příspěvky: 122
Registrován: 13 kvě 2009 09:37
Bydliště: Havířov-Opičí hory Podlesí
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od kminek »

kdybych měl na hlavě klobouk smekl bych!
Grande Punto Sport 1,4 16V Carribean Orange "Baby maserati"

Jardafox
Moderátor
Příspěvky: 6530
Registrován: 02 srp 2004 11:27

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Jardafox »

poklona pane
si ještě pamatuju jak sis u mně tuším v přerově hodil do auta náhradní kola, dyžs jel sprint, to je let...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Uživatelský avatar
Ivan
Administrátor
Příspěvky: 3794
Registrován: 04 úno 2004 09:41
Bydliště: Brno-Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Ivan »

Jardafox píše:poklona pane
si ještě pamatuju jak sis u mně tuším v přerově hodil do auta náhradní kola, dyžs jel sprint, to je let...
Ještě jednou díky, pamatuju si na to. Díky Tobě jsem tehdy vyhrál druhé místo ve dvoulitrech (tehdy nepřijela naštěstí žádná Honda) :D

Uživatelský avatar
Goldies
Příspěvky: 2701
Registrován: 04 čer 2004 06:18
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Goldies »

JJ taky sleduju od začátku :-) By mě jen zajímalo co máš jako civilní auto?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Uživatelský avatar
Ivan
Administrátor
Příspěvky: 3794
Registrován: 04 úno 2004 09:41
Bydliště: Brno-Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Nexia³ project

Příspěvek od Ivan »

Goldies píše:JJ taky sleduju od začátku :-) By mě jen zajímalo co máš jako civilní auto?
Ahoj Goldies, jako civilní auto mám Opel Corsa 1,2 v automatu s klimatizací a raritku z roku 1993 Opel Vectra 4x4 turbo (viz obrázek).
Přílohy
IMG_1254.JPG
IMG_1254.JPG (416.93 KiB) Zobrazeno 11012 x

Odpovědět

Zpět na „Projekty“