Fiat 131 Supermirafiori Mk2
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fiat 131 Supermirafiori Mk2
Já bych hned všechno zběsile nesnižoval,... Klidně užší disky, a na ně pořádný balony,... A když budou ty podběhy plný tý velký gumy, nebude to vypadat, že je to auto tak extrémně vysoko. 

r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
Tak nejake novinky z interieru - prahove listy, kryty stlpikov
- Přílohy
-
- P6130253.JPG (61.43 KiB) Zobrazeno 3470 x
-
- P6130249.JPG (86.35 KiB) Zobrazeno 3470 x
-
- P6130248.JPG (60.3 KiB) Zobrazeno 3470 x
... lesenie
- Přílohy
-
- P6150257.JPG (57.13 KiB) Zobrazeno 3468 x
-
- P6150255.JPG (36.5 KiB) Zobrazeno 3468 x
-
- P6130254.JPG (52.73 KiB) Zobrazeno 3468 x
...
- Přílohy
-
- P6210260.JPG (71.43 KiB) Zobrazeno 3465 x
-
- DSCF1006.jpg (88.58 KiB) Zobrazeno 3465 x
-
- DSCF1005.jpg (87.2 KiB) Zobrazeno 3465 x
...
- Přílohy
-
- DSCF1014.jpg (88.67 KiB) Zobrazeno 3462 x
-
- P6210263.JPG (62.93 KiB) Zobrazeno 3462 x
-
- P6210262.JPG (71.34 KiB) Zobrazeno 3462 x
...
- Přílohy
-
- P6210268.JPG (63.49 KiB) Zobrazeno 3459 x
-
- P6210271.JPG (54.13 KiB) Zobrazeno 3459 x
-
- P6210266.JPG (56.54 KiB) Zobrazeno 3459 x
...
- Přílohy
-
- P6210275.JPG (51.06 KiB) Zobrazeno 3459 x
-
- P6210273.JPG (58.65 KiB) Zobrazeno 3459 x
velmi dobrz 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Sroubovanej... pecka.... Pane ridici, co ten ram v aute ? jakej ? to jen vezu naklad a je zajisteny proti pohybu 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na slovensku sa s tým budeš voziť po prvú bežnú kontrolu policajnej hliadky, tak že bud rám a autom môžeš jazdiť akurát po uzavrených plochach, alebo bez rámu po ceste...
Bárs to budeš mať aj v TOP stave, tak si ťa hliadka stopne už len preto že máš staré auto, kde bude predpoklad že by na tebe mohli zarobiť nejaký groš, a ty sám im k tomu dáš dôvod, aby ťa potrestať mohli
Treba si naštudovať cenník pokút aká je pokuta za vozidlo, ktoré nesplna podmienky pre jazdu po verejných komunikáciach a treba sa pripraviť na to že ti bude odobraný TP, a v prípade že nebudeš mať pri sebe dostatočnú hotovosť tak prídeš aj o VP a dobre asi vieš že dnes sa s nimi vyjednáva velmi zle, nariadenia z "vrchu" nepustia
Bárs to budeš mať aj v TOP stave, tak si ťa hliadka stopne už len preto že máš staré auto, kde bude predpoklad že by na tebe mohli zarobiť nejaký groš, a ty sám im k tomu dáš dôvod, aby ťa potrestať mohli

Treba si naštudovať cenník pokút aká je pokuta za vozidlo, ktoré nesplna podmienky pre jazdu po verejných komunikáciach a treba sa pripraviť na to že ti bude odobraný TP, a v prípade že nebudeš mať pri sebe dostatočnú hotovosť tak prídeš aj o VP a dobre asi vieš že dnes sa s nimi vyjednáva velmi zle, nariadenia z "vrchu" nepustia
Mě spíš nesedí kombinace rám + zadní sedačky. Hlavně když se ten interiér poved a pěkně počalouněný je snad všechno.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Skvělej sušák na prádlo, v podstatě jsem asi nikdy hezčí v autě neviděl
Jinak interiér fakt pěknej

Jinak interiér fakt pěknej

http://www.facebook.com/djdoemixx
- LiberaleMiguel
ty zadní sedačky bych tež dal pryč
na druhou stranu při troše šikovnosti si tam člověk ještě pořád sedne 

pokud chceš aby ti ty pásy nezlomily klíční kosti a ten rám měl nějaký užitek tak je uchyť za něj
máš tam krásně tu trubku tak ji využij
tak uchycene jak to máš je ohubu
(vlastně tě to pri narazu strhne dolu... )

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
tak luxusný projekt a tak krásne auto, nádherne zreštaurované a ty tam napcháš sadu trubiek...
to máš na vodu z chladiča?
anyway, dal by som to preč... úplne... ledaže staviaš to auto s tým že sa hodláš na ňom prevrátiť
to máš na vodu z chladiča?
anyway, dal by som to preč... úplne... ledaže staviaš to auto s tým že sa hodláš na ňom prevrátiť
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
- LiberaleMiguel
Juraj píše:pokud chceš aby ti ty pásy nezlomily klíční kosti a ten rám měl nějaký užitek tak je uchyť za nějmáš tam krásně tu trubku tak ji využij
tak mě napadlo....jsou vůbec ty sedačky stavěné na to aby tam byly pásy takhle ? Bo spousta sedaček má tydle "díry" na pásy, ale nejsou na to dost pevné, aby se ta sedačka při nárazu nerozdrtila

zas niekto mudruje, záleži od policajta a ďalšia vec ten rám ma šrobovatelný, pred mesiacom sme prihlásili závodne saxo z rámom podla prílohy na KLASICKÉ značky , bez známosti atď, ty policajti sami nevedie....pufko píše:Na slovensku sa s tým budeš voziť po prvú bežnú kontrolu policajnej hliadky, tak že bud rám a autom môžeš jazdiť akurát po uzavrených plochach, alebo bez rámu po ceste...
Bárs to budeš mať aj v TOP stave, tak si ťa hliadka stopne už len preto že máš staré auto, kde bude predpoklad že by na tebe mohli zarobiť nejaký groš, a ty sám im k tomu dáš dôvod, aby ťa potrestať mohli![]()
![]()
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Juraj píše:pokud chceš aby ti ty pásy nezlomily klíční kosti a ten rám měl nějaký užitek tak je uchyť za nějmáš tam krásně tu trubku tak ji využij
Pokud v tom sedi tak, ze kdyz je zapnutej, tak se pasy opiraji o diry v sedacce, neni problem ani 45° resp. do kotvicich bodu zadnich pasu.Pouziva se to tak naprosto bezne uz od vyroby(namatkou treba R26R)
KEHO rennsport
nemas pravdu.... sedacka to neudrzi ani omylem... a kor takovahle..Butcher píše:....
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Ze to tahle sedacka neudrzi, muzes jen spekulovat.Vidim ze si nedas rict, takze znovu napr. R26R :

KEHO rennsport
FastHaly nikto nemudruje, ja som bol na amatérskych závodoch, kde bežala medzi jazdcami debata o tom že bud nech dostanú vozidlá s rámom výnimku na STK aj na cesty, alebo nech pre amaterske závody nie je nutnosť rámu, pretože aj tak podpisujú že idú závodiť na vlastné riziko.
Ak máš rám tak s vozidlom nesmieš ísť na cestu a nikoho nezaujíma či je alebo nie je demontovatelný, lebo je to zásah do konštrukcie vozidla. Ale máš pravdu aj v tom že je to o policajtovi na ktorého natrafíš, ale to je vždy len dočasne
To isté platí napríklad o kolesách ktoré na vozidle momentálne má, neverím že má taký rozmer zapísaný v TP, vo výsledku to môže byť akokolvek dokonalé, bezpečné ale predpisy nepustia... Ak natrafí na policajta, ktorý sa vyzná tak mu to pekne zráta a to je odomna len užitočná rada, či si majitel nechá poradiť, ale sa potrebuje opáliť na vlastnej koži je už len jeho osobná vec.
Ja si dobre spomínam na zraz ktorý je súčasťou Bratislavského autosalonu, kedy policajti skásli pri výstupe z areálu každé vozidlo, ktoré nemalo niečo v poriadku a že tam takých bolo... Darmo potom nadávať, niektorý čakali v rade na pokutu aj 15min...
Ak máš rám tak s vozidlom nesmieš ísť na cestu a nikoho nezaujíma či je alebo nie je demontovatelný, lebo je to zásah do konštrukcie vozidla. Ale máš pravdu aj v tom že je to o policajtovi na ktorého natrafíš, ale to je vždy len dočasne
To isté platí napríklad o kolesách ktoré na vozidle momentálne má, neverím že má taký rozmer zapísaný v TP, vo výsledku to môže byť akokolvek dokonalé, bezpečné ale predpisy nepustia... Ak natrafí na policajta, ktorý sa vyzná tak mu to pekne zráta a to je odomna len užitočná rada, či si majitel nechá poradiť, ale sa potrebuje opáliť na vlastnej koži je už len jeho osobná vec.
Ja si dobre spomínam na zraz ktorý je súčasťou Bratislavského autosalonu, kedy policajti skásli pri výstupe z areálu každé vozidlo, ktoré nemalo niečo v poriadku a že tam takých bolo... Darmo potom nadávať, niektorý čakali v rade na pokutu aj 15min...
Naposledy upravil(a) pufko dne 16 zář 2012 11:57, celkem upraveno 1 x.
rikej si co chces... ostatne me to je uplne jedno ja v tomhle nikdy sedet nebudu 

Mimochodem, to že pásy mohou být ukotveny do originálních děr zadních pásů je popsánu i v samotný příloze J, kde jsou všechny tyto bezpečnostní předpisy.
KEHO rennsport
- LiberaleMiguel
pásy můžou být ukotvený klidně aji do origo děr(horních nebo dolních), ale musí být sedačka, která se při nárazu nezbortí
todle by chtěl ověřit, jinak to při nárazu z řidiče udělá kaši

hej co je ten pufko za idiota, ten v každým druhým projektu píše lidem jak maj všechno nehomologovaný apod.... 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jardafox - nie som žiaden idiot, ale človek čo si týmto preskákal, dobu tuningu mám snád 8 rokov za sebou. Načo špekulovať apokúšať policajtov, ked dobre viem že to alebo ono na aute nemá čo hladať ??? Ja mám auto na vozenie , nie na to aby ma na každom rohu niekto za niečo džubal a navyše ešte platil pokuty, či dookola riešil odobratý TP. Na tomto projekte je na techničák + pokutu, rám + kolesá...
Riešiť tu že každý policajt by sa zachoval inak je choré, stane sa nehoda a razom sa môže stať, že z účastníka bude aj spoluvinník, ktorému to hlavne poistovna nezabudne spočítať, to je to o čom snívate ?
Nikdy nepochopím takéto zmýšlanie a ani chápať nebudem...
Riešiť tu že každý policajt by sa zachoval inak je choré, stane sa nehoda a razom sa môže stať, že z účastníka bude aj spoluvinník, ktorému to hlavne poistovna nezabudne spočítať, to je to o čom snívate ?
pokud doba tuningu te presla pred 8lety, tak uz tady 8 let nemas co delat
Kazdy kdo dela takove veci tak vi, jake muze byt riziko
A abych nebyl off, tak palec hore za tenhle projekt

A abych nebyl off, tak palec hore za tenhle projekt

@pufko: Hele, já myslím, že toho doomsayingu bylo dost, ne? Svoje sis řekl, je na Joeovi jak s tím naloží. Nemyslím si, že by s autem najel 30 tisíc km za rok a pokud ho někdy chytí, flastra dostat může jako každej jinej. U nás je to de facto tak, že pokud potkáš debila švestku, pokusí se tě na něčem nachytat klidně i u sériovýho auta. Naposled takhle na známýho pištěl blbec fízl, že nemá u nové A8 náhradní žárovky. Na argument, že auto má vepředu i vzadu LED vůbec nehleděl....
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
iste uznas, ze cela tato diskusia, a im podobne, by nemusela existovat, keby bola v SR moznost dat si individualne upravy na vozidle zapisat do TP,pufko píše:Jardafox - nie som žiaden idiot, ale človek čo si týmto preskákal, dobu tuningu mám snád 8 rokov za sebou. Načo špekulovať apokúšať policajtov, ked dobre viem že to alebo ono na aute nemá čo hladať ??? Ja mám auto na vozenie , nie na to aby ma na každom rohu niekto za niečo džubal a navyše ešte platil pokuty, či dookola riešil odobratý TP. Na tomto projekte je na techničák + pokutu, rám + kolesá...
po pripadnom prevereni na STK.
v sucasnosti je myslim iba moznost poziadat si o schvalenie prestavby na MDVaRR, pripadne technicke schvalenie v Ziline a pod. ine "zlozite uradnicke obstrukcie"
kazdy kto ma v sucastnosti na vozidle akukolvek upravu, ktora sa nezhoduje s vyrobcom udavanym/dodavanym komponentom, je defakto zlocinec.
co na tom, ze som si na svoje vozidlo instaloval vykonejsie brzdy - byt z vykonejsieho modelu tej istej automobilky,
co na tom, ze som si do vozidla zabudoval "iny" motor, byt konstruckne totozny s povodnym, zamenitelny bez akychkolvek dalsich inych potrebnych uprav.
Ja by som uvital riesenie typu:
-namontujem si iny komponent podvozku, brzd, iny motor, etc.
-dostavim sa na stanicu TK/EK, kde si vyziadam kontrolu/schvalanie/potvrdenie ku konkretnemu (specifickemu) komponentu -(samozrejme zaplatim prislusny manipulacny poplatok)
-po uspesnej skuske - zajdem na okresny urad dopravy, a necham si tento komponet zapisat do TP
-ohlasim tuto zmenu poistovatelovi PZP
pokial by ma cely tento "spas" nestal viac ako povedzme 100euro, a bol by som ho schopny absolvovat v priebehu 1-2 dni
bol by som ochotny to cele absolvovat.
ale pokial mam nieco niekde casto dlhe tyzdne mesiace obehavat, vybavovat, chodit z papiermi od dveri k dveram,
100ludom popisovat a vysvetlovat to iste stale dookola... tak dakujem nemam zaujem...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/