GOLF trochu projekt by Rolljoin
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- MarkusHuhtimo
Re: GOLF trochu projekt by Rolljoin
Super projekt 

Tuscani Tiburon Turbo (forged engine, right now 310hp/400Nm - neverending project)
díky
Poradí někdo? viewtopic.php?f=86&t=24668&p=1948581#p1948581" onclick="window.open(this.href);return false;
Chci laminovat strop a chtěl bych netkaný materiál a nevím kde na něj.
Z havel composites mi napsali :
- Epoxidovou pryskyřici LH 160 s tužidlem H 135 zahustit cabosilem a natřít tapec z vnitřní strany (pozor aby pryskyřice neprosákla a nezašpinila pohledovou stranu.
- Na zahuštěnou pryskyřici položit vrstvu skelné tkaniny aeroglass 280 g/m2 kepr a prosytit ji nezahuštěnou pryskyřicí s tužidlem.
Jenže ten kepr je podle mě taková látka ne? Rád bych ty skelné vlákna nebo jak to nazvat.
Poradí někdo? viewtopic.php?f=86&t=24668&p=1948581#p1948581" onclick="window.open(this.href);return false;
Chci laminovat strop a chtěl bych netkaný materiál a nevím kde na něj.
Z havel composites mi napsali :
- Epoxidovou pryskyřici LH 160 s tužidlem H 135 zahustit cabosilem a natřít tapec z vnitřní strany (pozor aby pryskyřice neprosákla a nezašpinila pohledovou stranu.
- Na zahuštěnou pryskyřici položit vrstvu skelné tkaniny aeroglass 280 g/m2 kepr a prosytit ji nezahuštěnou pryskyřicí s tužidlem.
Jenže ten kepr je podle mě taková látka ne? Rád bych ty skelné vlákna nebo jak to nazvat.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
- LiberaleMiguel
skelne vlákna ti taky ve finále udělají "látku" to máš úplně jedno
Jestli chceš fakt něco kvalitního, tak bych si sehnal karobnová vlákna a udělal to z toho

já nemůžu sehnat ani skelné vlákna a budu shánět karbonové
v poho navíc nevím naco by mi bylo karbonové na zpevnění stropního tapecu.
Uplně nejlepší by bylo kdybych sehnal co používá tenhle týpek http://www.youtube.com/watch?v=SGdVHW-u ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Poraďtě někdo pls jak nebo kde sehnat. Díky

Uplně nejlepší by bylo kdybych sehnal co používá tenhle týpek http://www.youtube.com/watch?v=SGdVHW-u ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Poraďtě někdo pls jak nebo kde sehnat. Díky
to jest skelná rohož nařezaná na proužky.. Havel to má taky
tam je rozdíl v tom že jsou vlákna jen slisovaný, takže se to dá "operativně" tvarovat během výroby, kdežto na tkaninu potřebuješ nůžky, nůž, cokoliv..

C20XE.
skelná rohož
to mi dost pomohlo, díky

ne ne... skelna rohoz je klasicka tkanina skladana do krize (rohoze) tomuhle se rika "skelne rouno" 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
tak aby se neřeklo že se nic nedělá
Lampy

temporary image hosting
Přes týden se vymění čelní sklo a nalepí stříška dozadu

Lampy

temporary image hosting
Přes týden se vymění čelní sklo a nalepí stříška dozadu

pár nových fotek a první projížďka
Je to trochu uskákané ale retardéry v poho
teda krokem a trochu škrtám ale jde to

ještě nějaké

nedodělaný interier

Během týdne si jedu pro druhé kola ale nevím kdy je dostanu na auto

nedodělaný interier

Během týdne si jedu pro druhé kola ale nevím kdy je dostanu na auto
snad brzy, protoze je to krasnej golfík, ale ty kola na tom vypadaj humpolácky, ač se mi ne jinych autech líbí.
jinak dobra prace

jinak dobra prace

já myslím že paráda.. černý zbytky láknout do lesklý černý kolům dát nějakej doping v podobě černý linky... a tu střechu ti závidím a nééé málo! dokázal bych si jí představit na své vektře
z jakýho matroše jí máš? a je na růčo či električká? 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
pekne jsi potunil, libi se mi ten stresni vikyr 

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak ty golfy nemam rad, tak tenhle je opravdu povedeny, pekna prace 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
diky diky
fotky možná troch zkrášlují, je na něm ještě dost práce na detailech...
Kroci taky se mi líbí na jiných autech ale na moje mi nějak nesednou takže musí pryč
Lordík tyjo matroš ti neřeknu, je to klasika z twinga a ruční, kdyby se náhodně nenaskytla za dobrý peníz tak by mě ani nenapadlo shánět a řezat do střechy ale nakonec je výsledek myslím super
A moc práce na tom nebylo, sežeň na vrakáči střechu, trochu odvahy a flexu a můžeš ji mít taky 

Kroci taky se mi líbí na jiných autech ale na moje mi nějak nesednou takže musí pryč
Lordík tyjo matroš ti neřeknu, je to klasika z twinga a ruční, kdyby se náhodně nenaskytla za dobrý peníz tak by mě ani nenapadlo shánět a řezat do střechy ale nakonec je výsledek myslím super

- H.o.m.i.e.
+1Berry píše:Jak ty golfy nemam rad, tak tenhle je opravdu povedeny, pekna prace

pekny interier 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to líbí, až na ty již zmiňovaná kola 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
fakt smekám!! a jak již bylo zmíněno, kola mi k tomu nějak nesedí. a co mi taky bije do oka, tak jsou ty blinkry zakomponované v předních světlech. jinak no problemo

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
super, pecka, paráda. Líbí se mi to tak jak to je, včetně kol. maximálně bych je třeba ozvláštnil nějakým proužkem po obvodu, případně zvolil nějakou jinou, kontrastnější barvu, která by korespondovala třeba s barvou interiéru. Ale jinak za mě jeden velkej palec nahoru, je to přesně dle mého gusta

OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
fakt díky
tolik chvály potěší
S odstupem času si říkám že ty blinkry by to chtělo vyřešit nějak líp, ale pořád mě nenapadá jak. Stejně tak ty kola, myslel jsem že to bude super ale až na autě jsem poznal že to nebude to pravé. Ale věřím že s dalšíma kolama to bude o dost lepší

S odstupem času si říkám že ty blinkry by to chtělo vyřešit nějak líp, ale pořád mě nenapadá jak. Stejně tak ty kola, myslel jsem že to bude super ale až na autě jsem poznal že to nebude to pravé. Ale věřím že s dalšíma kolama to bude o dost lepší

Co ještě plánuješ v interiéru dodělat?
http://www.facebook.com/djdoemixx
Moc pěkné. Jak trojkám golfům neumím přijít na chuť tak tento se vyvedl 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
dikec
doe nic velkého, jeden tapec se moc nevyvedl, středový tunel nemám, druhý volant ještě nemám potažený, stropní tapec musím znovu udělat... je toho dost ale žádný spěch

doe nic velkého, jeden tapec se moc nevyvedl, středový tunel nemám, druhý volant ještě nemám potažený, stropní tapec musím znovu udělat... je toho dost ale žádný spěch

kdyby ses rozhodl časem pro výměnu kol, tak pokud prodám auto, nabídnul bych kerscher carmona 7,5" a 9x16" 

OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Musim uznat, že to máš fakt supr, projel jsem celej projekt. 

White Golf III GTI TDI + Trysky P764 + FMIC
Black Opel Corsa 1.5D - minulost ...
Black Opel Corsa 1.5D - minulost ...
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Docela koukam, dle prispevku, ze docela dost lidem se nelibi kola. Ja bych to ani sam do sebe nerekl, ale mne se libi a k autu pekne sedi 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Rolljoin píše:dikec![]()
Hehehe, chaaaapu a tesim se na vysledek, tak at jde prace od ruky

http://www.facebook.com/djdoemixx
Pěkný, a až tam budou jiný kola tak to bude ještě lepší
podoba: http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbv52 ... 1_1280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

podoba: http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbv52 ... 1_1280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

KEHO rennsport