Stáhl sem si i video a jízdy celkem pěkné, jen (ať já nejsem zrovna ten co by měl rozdávat rozumy) se mi často dost nelíbí držení volantu (6:15, 14:53...)
Teď na video koukám, normálně mi to přehraje BS player
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
awaj12 píše:Stáhl sem si i video a jízdy celkem pěkné, jen (ať já nejsem zrovna ten co by měl rozdávat rozumy) se mi často dost nelíbí držení volantu (6:15, 14:53...)
Keby chcel ešte niekto skúšať s brzdami v UK je firma ktorá predáva samotne strmene, ktoré je možné osadiť takmer na akékolvek auto a cena viac než dobrá, pozeral som pár recenzii, kedy si to nahodili ludia ktorý si chodili zajazdiť a v celku spokojnosť. Na druhú stranu ked robia kit aj pre Caterham, WRX... tak to nemôže byť z blata http://www.hispecbrake.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up