Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to jsou přesně oni (taky z nich mám velikou radost radost) jen se zeptám aby se budíky fungovali potřebuju i tyhle dva konektory co jsou do červených čtverečků? abych věděl že to mám jít vystříhnout z jedný vectry A
hoši , zajtra na obed sa idem pustiť do prerábky. otázka do éteru znie: Ako dám dole volant? podotýkam, mám airbag. detaily typu odpojiť baterku viem odpojiť by som ju musel tak či tak.
Hlavně si tam nechej matku, jinak si buď vyrazíš zuby nebo když do toho budeš bouchat, tak rozklepneš závit.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ano, ako som popísal vyššie, viem že baterka musí byť odpojená.
len fakt dúfam, že sa nerozhodne streliť keď zapojím baterku ... a tiež dúfam, že nedôjde k tomu, že po rozobratí volantu zistím že priestor airbagu je prázdny (stalo sa to kamarátovým rodičom na espere. Hovoril, že mali haváriu, rozmlátili celý predok a airbag nestrelil. po rozobratí zistili že volant bol prázdny. a to kupovali čisto nové vo full výbave a ešte aj doplácali za airbag)
Kamos to same, koupil Fusiona v AAA, ve smlouve se jeste zarucili, ze je nebourane a kdyz ho na parkovisti tuknul nejaky typek, tak zjistil, ze ve volantu ma napajeny odpor
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
to je vše co jsi udělal? já vybílil komplet interirér z vectry za 2 hodiny sedačky, tapece, palubku se středovým tunelem, všechny koberce a všechno obložení dokonce i to v kufru nezapoň hodně dělat a ještě více fotek
ja som celý deň makal na prerábaní bytu a od piatej do siedmej som sa piplal s týmto, lenže kvôli nedostatku svetla a tomu, že som auto ešte v ten večer potreboval (nočná šichta) som odstrojil len toto. akože hrkot buchot treskot klesol asi o 50%