kucik píše:Si děláš prdel,že tě v 21 vzali někde jako manažera,vždyť to máš sotva vylezloou střední,jaks to prosim tě udělal?
lebo som sa vykaslal na vysku a skusil som stastie v anglicku.. ja som, tu uz studoval rok na jednej skole.. mam par certifikatov tak ma vzali za asistenta manazera do te firmy ...pak on odstupil lebo dostal lepsiu ponuku a ja som sa ponukol na jeho misto. Tak to skusili a od januara pracujem ako manazer... ono nie stale clovek musi mit vysku nato aby mohol robit nieco take... tu ide oto aky je clovek sikovny a nie co ma na papieri
Někde je asi chyba, bo je mi taky 21, taky sem manager, taky nemám dodělanou VŠ, ale skylina nemám Kde soudruzi z NDR....hehe. Jinak tiše závidim :ok2:
Chamelion píše:Někde je asi chyba, bo je mi taky 21, taky sem manager, taky nemám dodělanou VŠ, ale skylina nemám Kde soudruzi z NDR....hehe. Jinak tiše závidim :ok2:
tak to seš na špatné straně světadílu ... musíš jít na ostrov, kde furt chčije a je tam posunutéj čas dozadějc .....
jinak koukám ero, že už Ti došli věcičky - kdy se pustí do toho motoru? Jinak ptal ses dilera na ty sportovní nerezové svody pro tu mou mazdici? ... kdyby ses s ním bavil i víc, tak kdyby věděl kde sehnat dost věcí pro 323 F BG tak mi pošli link ... jako v Japonsku toho musí být víc než v Europě ... tož se poptéj ... díky chlape ... a pozdravuj mladou
Chamelion píše:Někde je asi chyba, bo je mi taky 21, taky sem manager, taky nemám dodělanou VŠ, ale skylina nemám Kde soudruzi z NDR....hehe. Jinak tiše závidim :ok2:
tak to seš na špatné straně světadílu ... musíš jít na ostrov, kde furt chčije a je tam posunutéj čas dozadějc .....
jinak koukám ero, že už Ti došli věcičky - kdy se pustí do toho motoru? Jinak ptal ses dilera na ty sportovní nerezové svody pro tu mou mazdici? ... kdyby ses s ním bavil i víc, tak kdyby věděl kde sehnat dost věcí pro 323 F BG tak mi pošli link ... jako v Japonsku toho musí být víc než v Europě ... tož se poptéj ... díky chlape ... a pozdravuj mladou
No pytal ale hovoril ze teraz ma velmi vela prace.. nevie kde mu hlava stoji ...ale inak vravel ze dovoz z japonska je teraz dost drahy... takze neviem trebalo by porovnat z cenami uvas v CZ.
dneska jsem videl na Oxford street otacet se nakej bilej [?] Skyline a myslim, ze mel na skle nalepku neco jako www.......skyline..........co.uk, docela prda, ale tys to urcite nebyl
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
Roume-n píše:dneska jsem videl na Oxford street otacet se nakej bilej [?] Skyline a myslim, ze mel na skle nalepku neco jako www.......skyline..........co.uk, docela prda, ale tys to urcite nebyl
No ja urcite nie... lebo moj skyline este nebeha, este caka na dokoncenie a transplatanciu srdca
Tak kedze este nemam ziadne nove fotecky z vystavby motorceka.. tak ze hodim jednu zo skoro takymi istymi vnutornostami ako bude mat moj motorcek...samorzejme z Big Dady Turbom
Ok takze uz sme to asi vsetko skompletizovali ... kedze predosle fotky bola vecsina vecy zabalena a nie vsetko som nafotil tak nahadzem nejake nove ...
Ono proste nema chybu
Zla kvalita dokonca aj tato platnicka je odlisna od odstatnych lebo Big Dady turba maju zlate platnicky
Poskladane kompletne by to malo byt za 2 az 3 tyzdne...ale tak nikde sa neponahlam leto je uz zanami takze sa nemusim ponahlat ...uz sa neviem dockat kedy sa to dosklada a sa prvykrat nastartujeeeeee
Tak ma napadlo ze sa spytam aj tu... mozno niekto budete vediet. Chcem dat vertikalne otvaranie dveri("lambo dvere")na moj Skyline. Hladam zatial po firmach tu v UK ale tak by som rad vedel ci sa to neda zohnat aj v CZ na SR pochybujem ze sa to bud edat zohnat
Tak ak by ste niekto vedeli poradit tak sme stym.... diky
Ozzy_Vita píše:kolik to bude mít ve finále kobyl ? S tímhle bych měl strach jezdit. Na co to bude až to bude ? Budeš s tím jezdit 400m ?
Nechápu, že jsi vybral tohle fórum pro prezentaci takového projektu. Tady tak 90% lidí včetně mě vůbec neví čem je řeč
prý asi přes 1000ps, jsem zvědav jestli s tím někdy dorazí i do čr byla by to fakt bomba
jak nevie ocom je rec? ...ved ludia ako tu pozeram robia motori upravuju atd ...ano akoze skyline je trosku zlozity projekt ale tak aspon je co citat ...
Je to auto na Track a aj trosku drag ...cize nieje to auto urobene aby slo iba rovno
jj malo by to byt do 1100koni + z NOS-em okolo 1400
Mam v planu prist na buduci rok na Mimonske valkz v lete ...ak sa nejake konaju vtedz
Ozzy_Vita píše:kolik to bude mít ve finále kobyl ? S tímhle bych měl strach jezdit. Na co to bude až to bude ? Budeš s tím jezdit 400m ?
Nechápu, že jsi vybral tohle fórum pro prezentaci takového projektu. Tady tak 90% lidí včetně mě vůbec neví čem je řeč
prý asi přes 1000ps, jsem zvědav jestli s tím někdy dorazí i do čr byla by to fakt bomba
jak nevie ocom je rec? ...ved ludia ako tu pozeram robia motori upravuju atd ...ano akoze skyline je trosku zlozity projekt ale tak aspon je co citat ...
Je to auto na Track a aj trosku drag ...cize nieje to auto urobene aby slo iba rovno
Mam v planu prist na buduci rok na Mimonske valkz v lete ...ak sa nejake konaju vtedz
Opavdu smekám před tím do čeho jsi se pustil. Jojo lidi z TF opravdu upravujou motory. Sám jsem si jeden upravil. Stálo mě to asi 400,- nebo kolik ten neznačkový filtr sání stál .
Je fajn že je na co koukat a od čeho se učit. Tak děcka čumte
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
TF píše:
Opavdu smekám před tím do čeho jsi se pustil. Jojo lidi z TF opravdu upravujou motory. Sám jsem si jeden upravil. Stálo mě to asi 400,- nebo kolik ten neznačkový filtr sání stál .
Je fajn že je na co koukat a od čeho se učit. Tak děcka čumte
A ještě 20,- za rezistor na IAT senzor
no každopádně doufám, že celej tenhle projekt dopadne dobře a vidět to na živo by stálo za to..držim palce
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.