pri vet. testaci te pak bude stat do itru na rokDejv píše:nevím jestli uštřím na poviným...pže takhle povko stojí okolo 3-4tis.

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
pri vet. testaci te pak bude stat do itru na rokDejv píše:nevím jestli uštřím na poviným...pže takhle povko stojí okolo 3-4tis.
jen do tohoF.l.a.n.e.l. píše:Tohle "téma" je tak nebezpečné,že vždy když to pročítám, tak chci offrouda
někde tu je v projektech RAPID by Flanel. tak se podívej třeba a uvidíš, že vím co takové věci obnášíDejv píše:jen do tohoF.l.a.n.e.l. píše:Tohle "téma" je tak nebezpečné,že vždy když to pročítám, tak chci offroudaale vidíš co to obnáší.....moc hezkých není
![]()
Dejv píše:žíjící srdce traktoru
http://www.youtube.com/watch?v=mPSo9OIT0Ng" onclick="window.open(this.href);return false;
ps:ještě se to musí doladit..(vstřiky a čerpadlo)
tak tě můžu podpořit v tom že ti za cenu šrotu přenechám tu červenou kastli(spíše to co z ní zbylo,a zbytek dlouhého rámu se zadní nápravouF.l.a.n.e.l. píše:někde tu je v projektech RAPID by Flanel. tak se podívej třeba a uvidíš, že vím co takové věci obnášíDejv píše:jen do tohoF.l.a.n.e.l. píše:Tohle "téma" je tak nebezpečné,že vždy když to pročítám, tak chci offroudaale vidíš co to obnáší.....moc hezkých není
![]()
to by mi přišla jako degradace patrola ... já moc těmhle změnám motorů nefandím nějak .... teda ani všeoběcně úpravám ... pěkný nezprzněný udělaný španěl s high roof střechou, 9 místy a horizontálně dělenýma dveřma má své mega kouzlo i s 3,3 pod kapotou ... na závodění jsou jiný typy aut ... to jen magoři si myslím, že musí mít auto s 4x4, 500 koňmi, redukcí a aby jezdilo jako sporťákDejv píše:není třeba...tenhle taky chodí pěkně....a jak jsem už psal...když bude nedstatek výkonu a zdechne tak přijde V8čkový srdce
tomu rozumím...a ještě..tohle není španěl..španěl je 260tka. 160 je japoneccuisine píše:to by mi přišla jako degradace patrola ... já moc těmhle změnám motorů nefandím nějak .... teda ani všeoběcně úpravám ... pěkný nezprzněný udělaný španěl s high roof střechou, 9 místy a horizontálně dělenýma dveřma má své mega kouzlo i s 3,3 pod kapotou ... na závodění jsou jiný typy aut ... to jen magoři si myslím, že musí mít auto s 4x4, 500 koňmi, redukcí a aby jezdilo jako sporťákDejv píše:není třeba...tenhle taky chodí pěkně....a jak jsem už psal...když bude nedstatek výkonu a zdechne tak přijde V8čkový srdce