Kola jsou top! Planujes hodit turbo jeste letos?
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Turbo tam už jeBobek píše:Parkrat jsem se v něm svezl a hlavně v zimě byla sranda![]()
Kola jsou top! Planujes hodit turbo jeste letos?
ty co jsem vybíral já z merivy 280mm mají stejnou středovku jako kadett...taky je mám doma z vectry 288mm, to je pořádnej kus "železa"gsi22 píše:Brzdy tam budou cca až za měsíc protože nemám ještě nakoupené pancéřové hadičky,destičky a kotouče které půjdou z merivy, ale ta má větší středovku takže se budou muset nechat vyrobit vymezovací kroužky:)
nádherná kolesagsi22 píše:Na kola přišly pneu Continental Sport contact 2. Dopředu na 8" 205/40/17. Dozadu na 9" 215/40/17![]()
jsi ještě neviděl asi pořádné brzdyRadunov píše:taky je mám doma z vectry 288mm, to je pořádnej kus "železa"![]()
ale neboj seLiberaleMiguel2 píše:jsi ještě neviděl asi pořádné brzdyRadunov píše:taky je mám doma z vectry 288mm, to je pořádnej kus "železa"![]()
![]()
Brzdy parádní
A nechceš jestě zadní boční okna, mám jich tu nějak moc a přemýšlím, že už to začnu vyhazovat... miliony oken a kdejakých sr*ček, co už nikdo nechce.gsi22 píše:Brzdové kotouče nakonec Brembo a destičky Textar snad to bude dobře fungovat.Jinak pro shrnutí kotouče meriva rozteč 4x100, 280mm průměr, středovka 60mm. Je potřeba vyrobit vymezovací kroužek protože kadett/astra mají střed 56,6mm. Kroužek vnější průměr 59,9mm vnitřní 56,6mm a jeho šířka 6mm. Třmeny jsou z calibry turbo starší verze 284mm a mají i menší pístek než novější třmeny pro 288mm kotouč. O víkendu jsem sehnal zachovalé kouřové SWF zadní lampy ty mi udělaly velkou radost + origo centrál do kadetta spolu s náhradními motorky. Taky jsem sehnal zachovalé boční lišty na bok auta. K tomu ještě pro sichr jsem nabral řidičovi a spolujezdcovi dveře v origo nástřiku bez koroze a k tomu dvě sady oken do dveří. Přece jenom dílů už ubývá a náhoda je blbec
![]()
![]()