dnes mi přišli krásný 2 balíčky svody z c20xe předělám na x20xev protože ty moje mají obrovskou prasklinu (asi tím vysokým výkonem ) k tomu ještě dorazily gumy na předek 8,5...
a taky by byly v krásném a nikde nezrezlém stavu za 600kč i s poštou před barák? inspiroval jsem se zde... a stejně moje litinový svody mají asi 10cm dlouhou prasklinu tak jsem musel za kročit... přírubu s navařením zadara. a namontování zabere nějakej čas volným tempem
Přílohy
1f5cb96fbf430d7b41fa9bbfb2c71d1b.jpg (176.5 KiB) Zobrazeno 5391 x
malá dnešní radost nárazník mi přišel od zdejšího člena KENYSE! tím mu moc děkuji že mi odeslal kompletní nárazník nikde nepoškozenej a jen s pár skrábancema cena pořízení POUHÝCH 500kč plán jednoduchej prohození za můj rozlámanej kterej se ještě s peněží
pořád jedna a ta samá pohádka se zender nárazníkem... až mi někdo ukáže hezčí začnu o něm přemýšlet zmiňovaný zender je prostě parádní myšlenka designera a já se mu klaním protože na tento nárazník se člověk může koukat hodiny a neokouká se...
tak jsem se konečně dočkal a rádio o které jsem byl okraden dorazilo po půl roce pokud správně počítám no není krásný? alá JVC KD-AVX 40 jediný co mi chybí je rámeček nevíte co s tím? co kdybych tam dopasoval jinej? ještě 7" obrazovka místo topení uprostřed a budu spokojenej
Už jen sundat dveře a přeříznout to uprostřed. Jinak to rádio se tam designově vůbec nehodí.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Lordík píše:m.artty já neřežu já půlím tebe asi přeříznu
Děkuju za nabídku, ale asi ne
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
podvozek přijde nalakovat tou černou ochranou na podvozek ať je to ťip ťop takže až bude štelovák vyměním oba homokineťáky co se mi válejí pod stolem spojovací tyčky, stabilizační tyčky ale udělám to vše najednou...
za pakatel jsem pořídil přední pružiny z podvozku supersport dnes jedou na strojní opískování a novej komaxitovej kabátek takže zatím foto před... potom půjdou namontovat na štelovák do zadu místo ouzký pružiny co je v jednom kuse
bohužel ne... je to jen výškově stavitelnej ale stejně mě tuhost je k ničemu na po popojíždění a sem tam někam to naprosto stačí hlavně že půjdeme parádně dolů
dneska jsem si byl pro balíček u svého kamaráda zdejšího člena "Ovalorda" konečně dovezl pružiny a rádoby kuřata (držáky zadních tlumiču a pružin) díky jemu jsem o kousek dál a spokojenější
k tomu jsem se rozhodnul koupit si červený a černý HAMMERITE na těhlice a třmeny aby to nějak vypadalo pak teprve budu skládat vše dohromady a moje nepříjemný zjištění je že dvě tenké pružiny nepůjdou napáchat místo jdné hnusně tlusté teda pokud nepředělám trochu ten držák a když už je to v tom komaxitu tak se mi do toho nechce jebat...
mezitím usilovně pracuju na renovaci koleček... foto předních disků před renovací.. může se zdát že vypadají dobře, ale na živo jsou v hrozném stavu! první co jsem udělal snažil jsem se je rozebrat jedno bohužel nejde... tak jsem vzal pilník a srovnal drobný nedostatky či škrábance límců a vše krásně do stracena disky byly na více místech drobátko kleplý a kolem šroubů už to taky nebylo zrovna ideální, a samozřejmě na celých límcích byly nějaký vyžraný tečky místečka nevím nevím jestli od soli!!! a tím to nekončí předešlý majitel se je pokoušel leštit a celé brousit či co tak byly vzatý nějakým hrubým šmirglem a naleštěný samozřejmě tam jsou vidět ty hrubší rejhy toto vše jsem rozbrousil a začal vše připrapovat na leštění... aby s nich byly opět hezký holky
tady rozpracovaný kolečko dalo mi to hodně práce než jsem docílil tohoto výsledku! středy jsou už 400stovkou límce zatím jen nějakým více hrubým ale z toho nejhoršího jsem venku teď to dohnat už jen do 1500vky a hurá na leštění... pokličky už taky nejsou bůh ví jak krásný proto se vyrobí nebo spíše vysoustruží 4 krásný hroty
když už je to všechno rozebraný konečně dojde na výměnu obou homo. kloubů jinak dnešní nákup červená na třmeny a štíty a černá na těhlice a drobnosti okolo