Pak muze vzit flexu sehnat haldex a dat to ma 4x4

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
OkRichie píše:...zkus to přečíst znovu,kdybych si myslel,že to fakt myslíš vážně,taky bych nepsal,že to tam máme všichni ...
To je na předělání všeho a rovnou na PDtholis píše:OkRichie píše:...zkus to přečíst znovu,kdybych si myslel,že to fakt myslíš vážně,taky bych nepsal,že to tam máme všichni ...![]()
Ja mel na mysli 2260 Vk ale je to na predelani svodu,mazani jine cidlo tlaku apod... Just joke...
Já nepíšu že si to nepsaltholis píše:Venca: vsak jsem psal hodit rovnou asz bo arl..jednou by se mi to libilo...ale nmam na to penize a asi ani koule...takze bud arl vb nebo hybrid....nekdy...
Luka: to uz neni takova sranda;)
Myslíš chipforácký? to mělo tušim 450koní a Ramka 950koní,ale to jsem už OTLiberaleMiguel píše:to jejich Lupo melo vic vykonu, ne ?
není ten kámoš z frýdku?LiberaleMiguel píše:ty kola jsou luxusniale na ty nalepky bych se fakt vysral
Jinak kamos ma puvodne 66kW poladenych na nejakych 250koniale tech uprav uz je tam trochu vic no
Jj, myslim MařenuStiloman píše:není ten kámoš z frýdku?LiberaleMiguel píše:ty kola jsou luxusniale na ty nalepky bych se fakt vysral
Jinak kamos ma puvodne 66kW poladenych na nejakych 250koniale tech uprav uz je tam trochu vic no
Marek má z 66kW už jen techničákLiberaleMiguel píše:Jj, myslim MařenuStiloman píše:není ten kámoš z frýdku?LiberaleMiguel píše:ty kola jsou luxusniale na ty nalepky bych se fakt vysral