xtreme píše:hm... neznasam znaky na autach.. by som najradsej dal vsetky prec.. by sa mi to pacilo viac keby tam nebol ten znak ale len tie vodorovne pasiky..
ale to je jedno.. hlavne je ze sa to tebe paci..
daj uz fotku ako to vyzera s tymi koleskami novymi nemozem spavat .. ci
som ju nezachytil v tom mnozstve stran?
kola ještě nemám , jsou na cestě z ameriky. možná tehle týden že dorazej
Čus, tak koukám, že si nasadil zas "pěrestrojku" no motor vypadá o dost líp, a jak budeš dělat vnitřek páč ta muzika by chtěla vyhodit , dnes je lepší na TC nandat zpět sedačky (nechat je dát do kůže) a muziku udělat jen decentní s použitím kvalitních komponentů
fufu píše:Čus, tak koukám, že si nasadil zas "pěrestrojku" no motor vypadá o dost líp, a jak budeš dělat vnitřek páč ta muzika by chtěla vyhodit , dnes je lepší na TC nandat zpět sedačky (nechat je dát do kůže) a muziku udělat jen decentní s použitím kvalitních komponentů
Jinak kola pecka už sem na ně zvědav
vim ale letos na vnitřek trochu prdim .koupil jsem 3 roky starší mondeo v plný palbě .tdci motor. aby se žena měla v vozit. a hlavně možná čekáme přírustky do rodiny. tak musim se trochu krotit, music zůstane . ale kdyby náhodou jsem vyhrál sportku tak určitě bych to do kůže dal , máš pravdu. decentní music měl bych už i představy, to vim co bych tam porobil. nikdy neříkák nikdy. ,,,, jo a to tvoje bávko,na to jsem taky zvědavej. vypadá hodně pěkně. no v mejtě se uvidíme ne.
Tak ten náazník je dost pěknej ... maska nevím no bejt tam jen mřížka bez toho znaku bylo by to možná lepší ale pokud se ti to líbí tak je to jasný...ještě nějaký lampy ty kola pecka a hned se bude zas fotit líp
jj maska je určitě posun správným směrem, o těch světlech jsi nepřemýšlel???
světla mě nějak netrápěj. líbí se mi original.protože nechci mít čirou lampu a blinkr ne. ten totiž je z plastu. zrcátka jsou tam taky origoš ale z viana. jsou menší ale tvarově hezčí. než má vito
ja a co se týče toho přesunutí tak tzřeba jestli myslíte že je to dobrej nápad. akorád by to chtělo změnit název nebo připsat název auta.
nebo zatim přesouvat nic nechci. aš budu mít auto hotový i s kolama. tak vyberu foto a hodim můj výtvor do projektů, myslim že je tohle těma zbytečně dlouhý na projekt.
Naposledy upravil(a) stenlis dne 07 dub 2008 18:57, celkem upraveno 1 x.
stenlis píše:nebo zatim přesouvat nic nechci. aš budu mít auto hotoví i s kolama. tak vyberu foto a hodim můj výtvor do projektů, myslim že je tohle těma zbytečně dlouhý na projekt.
pozdě, myslim, že tady je fajn vidět, jak auta vznikaj, než foto, jak jsou hotový....
ale zatim kola mi někde lítaj ve vzduchu v letadle, tak doufám že už brzo přilítnou, protože kosei už jsem prodal , na dodge caliber. tak mám auto na plecháčích.