Ty druhé jsou strašný hnus. Někdo si je tu koupil na osmu Civica a na autě to dopadlo tragicky. Zejména v 15" to bude otřesné. Nelíbí se mi ani první. Mám rád co nejjednodušší kola.
možná budou během měsíce na prodej tyhle v 15" v rozteči 4x114,3 ET 20 (na swiftovi polezou ven), jen je musím kapánek srovnat a pak asi vyleštit, uvidíme.
Jen pokud bys měl zájem...
Přílohy
Resize of postert.jpg (63.95 KiB) Zobrazeno 2398 x
No jenomže na druhou stranu když nějaký výrobce udělá rozteč 4x114 tak je to většinou na hodně žádaných kolech. A málo který obchodník si tak nezvyklou rozteč koupí na sklad.
To fredth: Díky za nabídku ale tyhle ne.
Takže jak bylo slíbeno tady jsou prozatím fotky z přestavby zadního nárazníku. Je zatím jen dopasovaný ještě ho čeká laminát a vybroušení. Výfuk na posledním obrázku je tam prozatím jen položený.
tohle nebude vypadat pěkně, měl si tam nechat ty původní nárazníky, trochu zamračit, snížit, Gtičkový prahy, dát mrňavý kolečka, co trochu polezou ven a spíš si vyhrát s interiérem, tohle je krok zpátky.
A kam chceš dát osvětlenou spztku vzadu nevim, můj názor je, že se mi to takhle moc nezamlouvá, ale je to tvoje auto...
GTIčkový prahy se mi na kabriu vůbec nelíbí. prahy se mi líbí ty co mám ted. Ještě sem hodím prár fotek předku z jiných úhlů, viděli by jste že ta dobře jako na té první fotce to nevypadá.
Příjde mi, že ta atrapa deflektorů trošku padá k zemi na pravé straně. Viz. rozdílná vzdálenost hrany laminátového dílu a prolisu v původním nárazníku.
podle mě ten nárazník až bude v barvě bude na autě vypadat moc dlouhej a nebude to uplně vono... myslim si, že by mohl bejt moc hezkej jenom ten převlek nalepit na původní nárazník o kus vejš, viděl bych to cca k prolisu v původním
Je přidělaná na původním nárazníku. A je v takové výšce, aby držel stejnou výšku s prahy a předkem at je to všechno v jedné linii. Jinak nad tím prolisem to nepokračuje nahoru jak to na té fotce vypadá, ale je to sešikmení které vede k autu je to taková hrana. na té první fotce to je trochu vidět.
Takže je po dovolené a můžu pokračovat v práci. pevně věřím, že tento týden se mi povede dodělat výfuk a kdyby se mi povedlo dotáhnout zadní nárazník do fáze že bude připravený na plnič, bylo by to fajn.
škoda toho kabria ty MK3 narázníky jsou mnohem hezčí s tím lízátkem... Dodělat jen GTičkové prahy.... nahodit GTičkový motor s převodovkou, dodělat brzdy, tlumiče a vyhrát si s interiérem a je z toho hooodně rychlé malé kabrio...... no škoda že si nedal poradit
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Na to abych tam dal motor atd z GTI nemám. Hlavně teda jde o prostory znalosti atd. Nechci to na závody. A ty origo nárazníky se mi prostě nelíbíly. Beru to že názor máte jiný, že ste asi prostě čistokrevní zastánci swiftů, ale já se rozhodly pro změnu. Přece jenom to nebudou nenávratné zásahy a všě se bude dát uvést do původního stavu.
Nemáš "prostory znalostí"? Tak na tomto autíčku by jsi se to naučil. Stačí stáhnout manuál a začít jen přemýšlet, vše je jednoduché. I já se to takto naučil....
Ale je to tvoje věc a čas ukáže, jak na svůj "výtvor" budeš hrdý, či se za něj budeš stydět.
Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Tak jako s tím manuálem máš pravdu. Sice nejsem vyučený mechanik, ale blbý taky nejsem. Spíš jsou mě problémi s tím prostorem a potřebným vybavením. Jak sem ale psal co se týče vzhledu nic není beznadějně ztracené třeba budu nespokojený a vyměním to, nebo budu spokojený.