AutoCAD mechanical
Moderátor: Rudi
AutoCAD mechanical
nemáte ho někdo + ''lék'' na něj?
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... 

Re: AutoCAD mechanical
mam 2007. nebranil bych se ani starší s lekem 

Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... 

Re: AutoCAD mechanical
konzultujte cez SZ.
aj tak za chvilku nabehne milosh, a pomaze to tu...
aj tak za chvilku nabehne milosh, a pomaze to tu...
hele pokud jsi studentem nejaky skuly co ma neco spolecnyho s prumyslem trojarina elektro a pod
tak se regni na autodeskclubu a oni ti za cenu posty (kilo) daj studentskou verzi inventoru + myslim ze mi poslali mekánikla
07 cz
ale studacka verze
no to se vyplati za kilo mit legal ne?
a takova drobnost musi se uvest vyucujici ktery to sdelil aby si overili ze jsi z centra nad kerym bdi autodesek aSy
tak se regni na autodeskclubu a oni ti za cenu posty (kilo) daj studentskou verzi inventoru + myslim ze mi poslali mekánikla
07 cz

a takova drobnost musi se uvest vyucujici ktery to sdelil aby si overili ze jsi z centra nad kerym bdi autodesek aSy

to funguje i na středních jo?biker píše:hele pokud jsi studentem nejaky skuly co ma neco spolecnyho s prumyslem trojarina elektro a pod
07 czale studacka verze
no to se vyplati za kilo mit legal ne?
![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd