Debata o N95 :)
Moderátor: Rudi
Re: Debata o N95 :)
Dobrej jo? Na čerňáku ti k tomu jistě nedali origo záručák ne? Já už si počkám ale vymluvit si ho nenechám.......thomaswilliams píše:hele ritchmááááku.....vůbec si toi nenechávej vymluvit je to úúplně super telefon..........na ČERŃÁKUSEM TI ŘÍKAL DO HODINY....už ho mám tejden a sem ještě pořád spokojenej
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Nenech, mlada ho chce takyRitchma píše:Dobrej jo? Na čerňáku ti k tomu jistě nedali origo záručák ne? Já už si počkám ale vymluvit si ho nenechám.......thomaswilliams píše:hele ritchmááááku.....vůbec si toi nenechávej vymluvit je to úúplně super telefon..........na ČERŃÁKUSEM TI ŘÍKAL DO HODINY....už ho mám tejden a sem ještě pořád spokojenej

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
- Kontaktovat uživatele:
tak chlapi kdo ho ma poreferujte, taky sem o nem uvazoval. jak sem koukal na fotky na entu i kdyz to bylo v max. rozliseni, tak byly celkem nic moc, tak jak to je ve skutecnosti?? a co vydz baterky?? a tak celkove, rad si neco prectu od normalniho uzivatel
www.opel-tigra-cz.com | www.tigra-twin-top.wz.cz | www.pocasi-jarmil.wz.cz
http://jaromer.myminicity.com/ - moje virtualni mestecko
pocasi(Jarmil) 4EVER

pocasi(Jarmil) 4EVER
Nevim co si viděl za fotky, ale v max rozlišení to opradu neni žádná sláva ale pokud si je zmenšíš tak sou bezvadný na to že je to z mobilu vem si jak je to malý a kolik to toho umí nikdy to nebude fotka jako z foťáku........pocasi(Jarmil) píše:tak chlapi kdo ho ma poreferujte, taky sem o nem uvazoval. jak sem koukal na fotky na entu i kdyz to bylo v max. rozliseni, tak byly celkem nic moc, tak jak to je ve skutecnosti?? a co vydz baterky?? a tak celkove, rad si neco prectu od normalniho uzivatel

výdrž baterky bude asi největší průser, ale to se nějak přežije hlavně si musim koupit nabíječku do auta

Function > Form
Function > Form
-
- Kontaktovat uživatele:
hmm koukam svobodak na fotce, hmm prave v maximalnim rozliseni, je to fat hruza a proc jako zmensovat, kdyz uz to ma 5Mpix tak chci fotky v tom rozliseni, mam uz delsi dobu k750i a fotky nemusim zmensovat, aby byly na nejaky urovniNevim co si viděl za fotky, ale v max rozlišení to opradu neni žádná sláva ale pokud si je zmenšíš tak sou bezvadný na to že je to z mobilu vem si jak je to malý a kolik to toho umí nikdy to nebude fotka jako z foťáku........
výdrž baterky bude asi největší průser, ale to se nějak přežije hlavně si musim koupit nabíječku do autaHledej na netu je tam všechno........

www.opel-tigra-cz.com | www.tigra-twin-top.wz.cz | www.pocasi-jarmil.wz.cz
pocasi(Jarmil) 4EVER

pocasi(Jarmil) 4EVER
Si o tom mobilu něco přečti, mě je jedno jak to vypadá na max rozlišení, mě jde o to že chci fotky v ucházející kvalitě zhruba na 1024x768 a 1280x1024 a v tomhle rozlišení jsou slušný a víc mě nezajímá.........
Jinak ten foťák je hodnocenej dost dobře i tak
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1115400
Jinak co se týče výdrže co sem se dočet při navigaci soustavný vydrží asi tři hoďky při životě
Ale to mě netrápí protože autonabíječka stojí tři kilča a navigaci budu na 99% využivat v autě a když ne tak se stejně jenom mrknu do mapy......

Jinak ten foťák je hodnocenej dost dobře i tak

http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1115400
Jinak co se týče výdrže co sem se dočet při navigaci soustavný vydrží asi tři hoďky při životě

Function > Form
Function > Form
jesi tu navigaci rozjedes tak dej vedet, telefon mam zhruba mesic, ale jeste se mi to nepovedlo 

Však hledej, za prvé se musí platit, tomtom zatim řeší aby uměl jejich soft komunikovat s internim GPS modulem a nebo si budeš muset sehnat nějakej jinej soft. Já jelikož zatim ani ten mobil nemam si počkám na tomtoma. Chci se tě zeptat když už ho máš, klape ti jak všude píšou v recezních když píšeš textovky?Michell píše:jesi tu navigaci rozjedes tak dej vedet, telefon mam zhruba mesic, ale jeste se mi to nepovedlo
Function > Form
Function > Form
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
takže u O2 je od 1. května za 19.195,-
A už je máme na prodejně, jen je nemůžeme prodávat
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
nedotovanej prostě jenom samotnej mobil popřípadě s nějakou dobíjecí kartou?Eiffel píše:takže u O2 je od 1. května za 19.195,-
Function > Form
Function > Form
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, ale to už tady nebudu. Samostatnej telefon a připrav se, že po tobě budou chtít aby jsi si koupil kartu za 100,- k tomu / předplacenou 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
kua, to je dobra cena!
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
předplacenou jako Go, Twist, Oskarta 
pak to někde prodej

pak to někde prodej
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
eiffel: Kam zase jdes?
Japonci na konci
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Konečně se vrhnu na plný úvazek na finanční poradenství.
Byl jsem na stánku vodafone a nechtěli mi říct tu cenu, grázlové
Byl jsem na stánku vodafone a nechtěli mi říct tu cenu, grázlové

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Ritchma píše:no hlavně v pondělí musim vybrat peníze a hned ráno v úterý brzo to všechno oběhnout, musim ho už sehnat, doufám že na těch pidi stáncích na zličíně je budou mít nebo zkusim butovice

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Klavesy jsou asi malicko hlasitejsi, nez by mohly byt, ale pri normalnim pouzivani tomu fakt pozornost nevenuju. Jediny minus je, ze ten odsouvaci mechanismus si malicko "sednul", coz spociva v tom, ze na jedne strane pri otevreni odstava od te kolejnicky trosku vic. Funkcne to niak nevadi, ale je znat, ze pri mackani funkcnich klaves ten displej napred jakoby pritisknes na zakladnu a potom az mackas samotne tlacitko. Ale to je dost mozna jenom muj kousek a az na tohle sem s nim max. spokojenej.Ritchma píše:Však hledej, za prvé se musí platit, tomtom zatim řeší aby uměl jejich soft komunikovat s internim GPS modulem a nebo si budeš muset sehnat nějakej jinej soft. Já jelikož zatim ani ten mobil nemam si počkám na tomtoma. Chci se tě zeptat když už ho máš, klape ti jak všude píšou v recezních když píšeš textovky?Michell píše:jesi tu navigaci rozjedes tak dej vedet, telefon mam zhruba mesic, ale jeste se mi to nepovedlo
btw na placeni gps sem nikde nenarazil, teda pokud tim nemyslis to pripojovani na web pri spusteni.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Ritchmo, dneska mi to pučoval Thomaswilliams ve Vyškově na hraní a je to paráda 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
Michell - díky
Jinak co sem čet tak ta navigace v tom přímo nenaviguje prostě ti neříká jeď rovně zatoč doleva a tahle funkce je dle všeho placená.........
Kujon - no to doufám já už se na ní fakt těšim jak malej jestli mi ho v úterý někde neprodaj tak budu zlej

Kujon - no to doufám já už se na ní fakt těšim jak malej jestli mi ho v úterý někde neprodaj tak budu zlej

Function > Form
Function > Form
Až na ten potisk to ale půjde všechno nějak odstranit jistě, ne?crazyape píše:Jj potisk na krytu, nebo i na klavesnici a jeste vetsinou pri vypinani bejva logo operatora a tak.Ritchma píše:Ještě mě napadlo když budu mít mobil od O2, T-mobilu nebo vodafone, tak to na něm bude znát že jo? Bude tam všude nějaký jejich pozadí a néli někde nějakej potisk na krytu co???
Function > Form
Function > Form
Prehranim firmwaru nebo mozna pres nakej program v PC na zmenu startovaci tapety atdRitchma píše:Až na ten potisk to ale půjde všechno nějak odstranit jistě, ne?crazyape píše:Jj potisk na krytu, nebo i na klavesnici a jeste vetsinou pri vypinani bejva logo operatora a tak.Ritchma píše:Ještě mě napadlo když budu mít mobil od O2, T-mobilu nebo vodafone, tak to na něm bude znát že jo? Bude tam všude nějaký jejich pozadí a néli někde nějakej potisk na krytu co???