Deska na AMD XP1700+

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Deska na AMD XP1700+

Příspěvek od Fazeey »

Nemáte někdo nějakou použitou, mě začíná blbnout, neska sem nemoh nabootovat, Dbracket ukazoval testování VGA Biosu a dál se to nehlo.. zkoušel sem vše možny asi za pul hodky to naběhlo a ted když např. scrolluju v IE tak něco píská, docela hnusně
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Mastero
Kontaktovat uživatele:

Re: Deska na AMD XP1700+

Příspěvek od Mastero »

Měl bych tu MSI K7N2 Delta-L, chipset nForce2, jedna z nejlepších desek se socketem A.
Ale nevím, jestli funguje, nemůžu vyzkoušet... Leda že bych ti ji poslal, ty bys ji ozkoušel a poté by ses rozhodl, zda mi za ni něco dáš ;)
Btw. píšeš Dbracket... Doufám, že nemáš tu samou, co ti nabízím :)

Jinak, pískat by mohly cívky (vlivem jiného napětí nebo kolísáním), zkus omrknout +12V větev (např. Speedfan).
A ohledně té gk, stala se mi podobná věc, jednou začas jsem nemohl nabootovat kvůli gk a po nějakém čase umřela gk úplně :(
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ M103 L3.0

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

nene je to MSI 745 Ultra.. jinak ty MSI sou pěkný sračky protože už sem ji jednou reklamoval(ted uz nevim jestli to byl ten samej problem ale na 60procent jo), dali mi funglovku a ted to zas blbne. To napětí zkusim, je taky možný že by moh haprovat zdroj, jak tak na něj koukam tak je plnej prachu. Jo a kolik bys kdyžtak za tu desku chtěl?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Fazeey píše:nene je to MSI 745 Ultra.. jinak ty MSI sou pěkný sračky protože už sem ji jednou reklamoval(ted uz nevim jestli to byl ten samej problem ale na 60procent jo), dali mi funglovku a ted to zas blbne. To napětí zkusim, je taky možný že by moh haprovat zdroj, jak tak na něj koukam tak je plnej prachu. Jo a kolik bys kdyžtak za tu desku chtěl?
tak s tim souhlasim :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Mastero
Kontaktovat uživatele:

Re: Deska na AMD XP1700+

Příspěvek od Mastero »

Tak jsem to promyslel a radši tě ušetřím případného zklamání z nefunkčnosti. Nejdříve ji někde zkusím testnout a pak se uvidí...
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ M103 L3.0

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“