Doporučte myš

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
GReddy

Doporučte myš

Příspěvek od GReddy »

Tak uz mi odesla druha intelli explorerka(3 a 4) takze potrebuju novou mys.MS uz nechci ani videt odchazej u toho rychle tlacitka...videl bych to na Logitech...mam vybrano zhruba tohle ale necemu jinymus e nebranim...musi to mit aspon nejakej designa cenu kolem 1500 spis teda laser kdyz uz...je to an bezny uzivatelsky aplikace v rozhrani OS..zadnej progaming ale ptrebuju multifunkcni tlacitka

zatim vede tohle
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28824

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32894
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31149

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Pokud vede MX 1000 tak vubec nepremyslej o jiny mysce. Je to zatim nejlepsi
z mysi co jsem kdy mel. Perfektne se s ni pracuje a tlacitek ma haba kuk :D ,Ktery si muzes nastavit jak potrebujes. Super design a hlavne palec ma oporu(nesouras s nim po podlozce). Jeste mam G5,ale zpracovani nic moc..Ja doporucuji MX 1000. 8)
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

Kdybys chtel MX1000, tak kamos ji prodava. Koupil si jinou na hrani.Tak kdyz tak dej vedet :wink:

chico

Příspěvek od chico »

mám genius ergo 525 a nemužu si stěžovat :-) laserová myška 8 tlačítek ergonomický tvar a stála jen 600 což na laserovku je supr cena navíc možnost přepínat DPI 400,800,1600,2000

NC

Příspěvek od NC »

Tyto tvarovane logitechy nesedi kazdemu do ruky. Jeden ji doporucuje, druhy ji po 5 minutach prohodi oknem ... je potreba si ji vyzkouset. Osobne mam v praci mx518 a mohu ji pouzivat jedine s podlozkou ktera ma gelovou podporu zapesti.

Doporucil bych MS Habu, ale kdyz nechces o MS slyset tak nic :lol:
/habu je krizenec MS & Razer, skoda toho firmwaru, ikdyz dnes uz je mozna OK/

http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=50

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40577

GReddy

Příspěvek od GReddy »

parada diky moc za poznatky :)cos e tyce mx1000 testu an pctuningu - povidaji ze ma trosku spomalenejsi reakce..jak se to rpojevuje v beznym pouzivani? neptorebuju mit profi pohyb v milivterinach ale hodne spomalenej pohyb na to bych si asi nezvyk

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ty hodně ale děláš ve Photoshopu ne? to bych volil nějakou právě s velkou citlivostí, a nějakou masivnější...páč když něco kreslím na ntbku s tou mikromyškou, co jsem si k tomu koupil, tak je to občas docela nemožný, třeba oříznout dobře nějakej objekt
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

GReddy píše:parada diky moc za poznatky :)cos e tyce mx1000 testu an pctuningu - povidaji ze ma trosku spomalenejsi reakce..jak se to rpojevuje v beznym pouzivani? neptorebuju mit profi pohyb v milivterinach ale hodne spomalenej pohyb na to bych si asi nezvyk
s MX1000 hraju sem tam CoD 2 a nemůžu si stěžovat 8) čili je to spíš taková fáma někoho :wink:

a s tím jestli sedne nebo ne, zpočátku jsem s tím měl taky problém, ale po dnu-dvou si ruka zvykne a pak když vezmu obyč myš, tak mi přijde hrozně zvláštní :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Rudi píše:
GReddy píše:parada diky moc za poznatky :)cos e tyce mx1000 testu an pctuningu - povidaji ze ma trosku spomalenejsi reakce..jak se to rpojevuje v beznym pouzivani? neptorebuju mit profi pohyb v milivterinach ale hodne spomalenej pohyb na to bych si asi nezvyk
s MX1000 hraju sem tam CoD 2 a nemůžu si stěžovat 8) čili je to spíš taková fáma někoho :wink:

a s tím jestli sedne nebo ne, zpočátku jsem s tím měl taky problém, ale po dnu-dvou si ruka zvykne a pak když vezmu obyč myš, tak mi přijde hrozně zvláštní :lol:
super tohle rad slysim...uz sem ji u CC objednal :) kamarad mel taky MX tusim 510 to sem hral jeste CS a drzela se mi moc dobre ma odklad na prsty..IExplorer 4 neni spatna ale uz mi leze na nervy :D tlacitka vycvakany kolecko dostrany taky nefunguje..uz od vyroby :D..takze se na ni tesim

panda:jj delam celkove ve 2D a 3D programech a dost i v oficech...ta mx1000 vypada docela robustne.nemam zadnou tlapu takovou normalni hubenou dlan takze to pro me bude asi prijemny na drzeni :)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ja kdyz ctu ty reakce, tam mam dojem, ze moje mys za 120 korun je absolutne nepouzitelna a je s podivem, ze vubec pohne kurzorem. Co delam spatne, ze mi staci ? :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Beaver píše:Ja kdyz ctu ty reakce, tam mam dojem, ze moje mys za 120 korun je absolutne nepouzitelna a je s podivem, ze vubec pohne kurzorem. Co delam spatne, ze mi staci ? :lol:
Hele já měl myšku optickou bezdrátovou fujitsu siemens za skoro dva a půl tisíce a pořád sem čekal až zdechne že si koupim zase nějakou tu nej a myš už umřela po hrozný době a zrovna nebyly peníze ani čas tak sem doma našel obyč optiku genius za tak dvě stovky s kabelem a taky mi to nějak stačí :lol:
Ale rozdíl oprotí týhle a jiný je znát, přítelkyni sem koupil logitecha karbon look nějakej novej docela drahej a ta je úplně neuvěřitelnej rozdíl 8) Jenom se mi líbí že nemusim už dát myš nabíjet nebo měnit baterky 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ritchma píše:
Beaver píše:Ja kdyz ctu ty reakce, tam mam dojem, ze moje mys za 120 korun je absolutne nepouzitelna a je s podivem, ze vubec pohne kurzorem. Co delam spatne, ze mi staci ? :lol:
Hele já měl myšku optickou bezdrátovou fujitsu siemens za skoro dva a půl tisíce a pořád sem čekal až zdechne že si koupim zase nějakou tu nej a myš už umřela po hrozný době a zrovna nebyly peníze ani čas tak sem doma našel obyč optiku genius za tak dvě stovky s kabelem a taky mi to nějak stačí :lol:
Ale rozdíl oprotí týhle a jiný je znát, přítelkyni sem koupil logitecha karbon look nějakej novej docela drahej a ta je úplně neuvěřitelnej rozdíl 8) Jenom se mi líbí že nemusim už dát myš nabíjet nebo měnit baterky 8)
Ja nevim no, na hry ani aplikace nepouzivam vic jak standartni 3 tlacitka + kolecko, 800dpi se mi zda OK, takze nejake ty supermysi dost dobre nechapu. Pokud by mela milion cudliku, urcite bych kazdou chvilku kliknul na spatny :lol: Na beznem stole opticka mys perfektne funguje, laser pochopim pro cloveka, co ma treba hi-tech look stool se sklenenou deskou a optika mu na tom nefunguje, nebo pripadne stul s nejakou silenou dyhou a skace mu kurzor. Asi jsem moc jednoduchej clovek :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

NC

Příspěvek od NC »

Beaver píše:Na beznem stole opticka mys perfektne funguje, laser pochopim pro cloveka, co ma treba hi-tech look stool se sklenenou deskou a optika mu na tom nefunguje, nebo pripadne stul s nejakou silenou dyhou a skace mu kurzor. Asi jsem moc jednoduchej clovek :lol:
Vtip je v tom, ze laser prave na skle ani na zrcadle vubec nefunguje (alespon co se tyka mx1000) :lol: :D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

než zkusíš tu lepší a budeš jí mít chvilku doma, tak ti ta tvoje postačí :wink: vim o čem mluvim, taky jsem ještě před rokem jel na relativně obyč, ale na tý ti pak vadí, jak je pomalá a tak :wink:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“